1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Ai studii medii? Află unde te poţi angaja acum la Kaufland

Kaufland face angajări la Petroşani, Tîrgu-Mureş, Turda, Bacău, Zalău, Bucureşti, în această perioadă. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-urile celor interesaţi de locurile de muncă vacante la Kaufland.

24 aug, 2013 | ECONOMICA.net

Kaufland angajează lucrători comerciali la Petroşani şi la Tîrgu-Mureş.
Candidatul potrivit pentru postul de lucrător comercial sau de casier a absolvit studii medii, e orientat către clienţi, are ţinută profesională ireproşabilă, are spirit de echipă şi e dispus pentru program de muncă flexibil.
Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă pot trimite CV-urile aici, până pe 19 septembrie.

Kaufland angajează 10 casieri la Tîrgu-Mureş.
19 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

La Bucureşti, Kaufland angajează un asistent de distribuţie.
Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti student sau absolvent de studii superioare, ai cunoştinţe de operare PC (Word, Excel) şi cunoştinţe de limba engleză. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post e dispus să muncească peste program, poate lucra eficient în condiţii de stres, e atent la detalii, are bună capacitate de comunicare şi de organizare.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în logistică/distribuţie şi cei care au cunoştinţe de limba germană.
Dacă răspunzi acestor exigenţe poţi trimite CV-ul aici, până pe 9 septembrie.


Kaufland mai angajează la Bucureşti şi pe postul de specialist administrare imobile.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare juridice, ai experienţă relevantă într-un domeniu conex sectorului imobiliar, ai cunoştinţe bune de limba germană şi cunoştinţe de operare PC.
Candidatul ideal pentru acest post are spirit de echipă, e creativ, orientat către rezultate, atent la detalii şi comunicativ.
Nu în ultimul rând, omul potrivit pentru acest job e dispus la efort prelungit şi e flexibil.
7 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

La Turda, Kaufland angajează 10 oameni pe postul de stivuitor. Angajatorii caută candidaţi cu studii medii şi cu autorizaţie de stivuitor. Până pe 22 septembrie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Kaufland angajează la Bacău şi la Zalău coordonatori teritoriali distribuţie presă. 30 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Puteţi consulta aici lista completă a locurilor de muncă vacante acum la Kaufland.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO