1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

Ai studii medii? Germanos face angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Timişoara, Bucureşti, Câmpina, Codlea, Satu-Mare, Sibiu, Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi. ECONOMICA.NET îţi spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la Germanos.

03 noi, 2013 | ECONOMICA.net

Germanos angajează consultanţi de vânzări la nivel naţional.

Pentru postul de consultant de vânzări la Germanos, angajatorii caută absolvenţi de studii medii, cu 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară, care ştiu să opereze un PC, sunt dinamici, care au excelente abilităţi de comunicare şi de organizare şi care pot lucra eficient în condiţii de stres.

2 decembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul de consultant de vânzări ofertat de Germanos la Timişoara. Amănunte, aici.

Până pe 10 noiembrie se primesc CV-uri pentru postul de consultant de vânzări ofertat de Germanos în următoarele oraşe: Bucureşti, Câmpina, Codlea, Satu-Mare, Sibiu, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Germanos angajează consultanţi de vânzări şi la Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Galaţi.
8 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul de consultant de vânzări în aceste oraşe. Detalii, aici.

Germanos angajează un economist la Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare economice, ai cunoştinţe de contabilitate, cunoştinţe medii de operare într-un program informatic de contabilitate, precum şi de operare PC, vorbeşti limba engleză şi, preferabil, ai mai lucrat într-o poziţie similară.
Candidatul ideal pentru acest post are spirit de echipă, este orientat către client şi către rezultate, are iniţiativă şi este flexibil.
21 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO