airBaltic operează de astăzi zboruri între Riga şi Bucureşti. Preţurile pornesc de la 179 de euro

Compania aeriană letonă, airBaltic, a lansat o nouă rută de vară care leagă Riga de Bucureşti, la preţuri ce pornesc de la 179 de euro, au anunţat, marţi, reprezentanţii companiei.
Economica.net - mar, 03 iun. 2014, 12:16
airBaltic operează de astăzi zboruri între Riga şi Bucureşti. Preţurile pornesc de la 179 de euro

Cele patru noi zboruri săptămânale dus-întors vor fi operate începând cu data de 3 iunie şi vor oferi conexiuni convenabile între cele două capitale, dar şi către destinaţii din regiunea Mării Baltice, Scandinavia şi Rusia.

Ca parte a măsurilor de restructurare a business-ului, airBaltic a întrerupt o serie de rute care înregistrau o cerere oarecum mai slabă în sezonul de vară, însă această operaţiune va oferi pasagerilor posibilitatea să călătorească între Riga şi Bucureşti, dar şi către destinaţii precum Stockholm, Oslo, Copenhaga, St. Petersburg, Helsinki, Vilnius sau Tallinn.

Potrivit directorului comercial al companiei letone, Christophe Viatte, airBaltic operează zboruri de la Riga la Bucureşti de patru ori pe săptămână în zilele de marţi, miercuri, vineri şi sâmbătă. Pasagerii vor fi îmbarcaţi la bordul unei aeronave Bombardier Q400 NextGen pentru un zbor care durează 2 ore şi 55 minute. Preţurile biletelor pentru un zbor pornesc de la 179 euro, cu taxele de aeroport şi costurile tranzacţiei incluse, iar tariful pentru un loc la business class începe de la 635 de euro.

Reprezentanţii airBaltic au subliniat că, în 2014, Riga este Capitala europeană a culturii şi circa 30.000 de participanţi, personal şi voluntari se află în spatele programului cultural care va avea loc aici. În acest context, până la două milioane de vizitatori sunt aşteptaţi la Riga pentru a participa la o serie întreagă de evenimente culturale deosebite, ce vor avea loc pe tot parcursul anului.

‘Bucuraţi-vă de scurta, dar intensa vară baltică şi de nopţile albe de aici. Cele trei ţări baltice – Estonia, Letonia şi Lituania – au aproximativ 1.000 de kilometri de coastă. Destinaţiile lor de plajă sunt printre cele mai bine păstrate secrete ale Europei, cu câmpuri de nisip alb şi fin care se întind cât vezi cu ochii, dar şi existenţa unui fond de păduri de pini verzi’, au spus reprezentanţii companiei.

airBaltic deserveşte peste 60 de destinaţii din baza sa de origine, în Riga. Din fiecare din aceste destinaţii, compania oferă legături convenabile prin intermediul Nord Hub Riga către ţări din Europa, Scandinavia, Rusia, CSI şi Orientul Mijlociu.

Air Baltic Corporation (airBaltic) este o societate pe acţiuni înfiinţată în anul 1995. Acţionarul principal este statul leton, cu 99,8% din acţiuni. Flota airBaltic este formată din 25 de aeronave – cinci Boeing 737-500, opt Boeing 737-300 şi doisprezece Bombardier Q400Next Gen.

Operatorul aerian oferă zboruri non-stop din trei capitale baltice – Riga, Vilnius şi Tallinn.

airBaltic a fost numită ‘Compania aeriană a anului 2009/2010’ (Premiul de Aur) de către Asociaţia Companiilor Aeriene Regionale Europene. De asemenea, airBaltic este câştigătorul premiului ‘Air Transport World Phoenix Award 2010’, o recunoaştere la nivel mondial a excelenţei în restructurarea businessului. În 2012, airBaltic a fost clasat, de către Airlinetrends, printre primele 10 companii aeriene la nivel global pentru inovare.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...