1EUR = 4.8705 RON | Bucureşti 22 º

News

Alain Lejeune, numit director al operațiunilor globale în cadrul HMD, care deţine licenţa pentru telefoanele Nokia

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, l-a numit pe Alain Lejeune în noul rol de Director al operațiunilor globale din cadrul companiei. Lejeune are o experiență de peste 25 de ani în telecomunicații și este un lider experimentat în operațiunile globale. Acesta a lucrat anterior la OneWeb, unde a fost consilier special pentru strategia operațională. Alain va fi responsabil de coordonarea tuturor operațiunilor HMD Global și va contribui la consolidarea eforturilor companiei în domeniul ingineriei și al managementului lanțului de aprovizionare. El îi va raporta direct lui Florian Seiche, CEO HMD Global.

07 aug, 2020 | ECONOMICA.net

 „Sunt încântat să îmi asum această nouă provocare în cadrul HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane. De-a lungul celor peste 25 de ani de când lucrez în industria de telecomunicații, am asistat la schimbări uriașe ale modului în care companiile operează la scară globală. Necesitatea adaptării și viteza de reacție nu au fost niciodată mai esențiale unei afaceri, pe măsură ce companiile se adaptează la o lume post-COVID-19. Operațiunile rapide joacă un rol major în menținerea echilibrului pentru un start-up agil ca HMD Global și aștept cu nerăbdare să ajut compania să își păstreze ritmul și să navigheze prin schimbări acum și în viitor. Telefoanele Nokia au o bază loială de fani, în continuă creștere, și sunt încântat să ajut compania să ofere în continuare inovații mobile accesibile și de calitate, pe care oamenii deja le cunosc și iubesc.", a declarat Alain Lejeune, Global Leader of Operations HMD Global. 

Înainte de OneWeb, Alain Lejeune a lucrat în cadrul grupului TCL - alăturându-se companiei în procesul de achiziție a diviziei de telefoane mobile Alcatel. Aceasta a fost una dintre primele achiziții internaționale în acest sector efectuate de către o companie chineză. Alain a coordonat cu succes integrarea, precum și eforturile companiei în materie de cercetare, dezvoltare și creare de produs.

Alain Lejeune a fost, de asemenea, responsabil pentru gestionarea achiziției drepturilor globale de licențiere ale companiei canadiene BlackBerry Mobile de către TLC. În urma unei achiziții de succes, acesta a devenit președinte al diviziei de afaceri BlackBerry Mobile creată în cadrul TCL și a relansat smartphone-urile BlackBerry ca marcă profesională premium pe piețele globale.

 

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO