1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Extern

Alertă cu bombă în Bulgaria: Un dispozitiv exploziv a fost descoperit la aeroportul din Sofia. Alerta a fost falsă

Autorităţile bulgare au descoperit marţi un dispozitiv exploziv care era amplasat într-un autovehicul aflat în parcarea aeroportului din Sofia, informează Reuters şi BTA.

01 dec, 2015 | Agerpres
(update 01 dec, 2015 20:39) Alerta cu bombă de pe aeroportul din Sofia a fost falsă; nicio bombă nu a fost descoperită
Alerta cu bombă de la aeroportul din Sofia s-a dovedit a fi falsă, deoarece echipele specializate nu au găsit nicio bombă la faţa locului, dar toate zborurile de la Terminalul 1 au fost redirecţionate marţi către Terminalul 2, a anunţat Ministerul de Interne al Bulgariei, potrivit agenţiei BTA.


Niciun zbor nu a fost anulat pe durata zilei de marţi pe aeroportul din capitala bulgară.

'Un dispozitiv exploziv a fost descoperit într-o furgonetă', a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Sofia, Daniela Veleva.

Terminalul 1 al aeroportului a fost evacuat şi închis după ce a fost descoperit dispozitivul exploziv, a precizat Ministerul de Interne bulgar.

Potrivit BTA, o persoană a anunţat la numărul european de urgenţă că este posibil ca un dispozitiv exploziv să fie amplasat într-un minibus cu număr de înmatriculare străin, aflat în parcarea de la terminalul 1 al aeroportului. Mai multe echipe ale Unităţii specializate pentru combaterea terorismului au fost trimise la faţa locului pentru a verifica zona.

Până în prezent nu a fost anulat niciun zbor de pe aeroportul din Sofia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO