1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 10 º

News

Alertă cu bombă în Capitală, la o clădire de birouri a Provident UPDATED

O alertă cu bombă a fost semnalată, joi, la o clădire de birouri a Provident din Bucureşti., potrivit Agerpres.

14 iul, 2016 | ECONOMICA.net
Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, este vorba de o sesizare la 112 a angajaţilor Provident, care au spus că în clădirea de pe bd. Mircea Vodă nr. 133 se află un bărbat care susţine că ar avea asupra sa materiale explozive. 

La faţa locului s-au prezentat lucrători ai serviciului Pirotehnic, iar lucrătorii Brigăzii Rutiere au deviat traficul în zonă.

Toţi angajaţii clădirii au fost evacuaţi."Acum jumătate de oră au venit gardienii clădirii la noi şi ne-au spus că e o bombă şi că trebuie să evacuăm. Am coborât. Era poliţia la etajul 1", a declarat unul dintre cei care lucrează în clădirea la care s-a dat alarma, citat de Mediafax.

"Nu ne-au spus prea multe. Ne-au zis să ieşim că e o ameninţare cu bombă. Am coborât, nu s-a panicat nimeni. În clădirea asta sunt multe firme", a declarat o altă persoană evacuată, potrivit Mediafax.

UPDATE 19.05 A fost o alarmă falsă

"Din primele verificări a reieşit că apelul (la 112 - n. red.) a fost iniţiat ca urmare a altui apel primit la sediul firmei, prin intermediul căruia un barbat a ameninţat personalul firmei respective. La această oră, bărbatul care a ameninţat se află în custodia poliţistilor, el fiind găsit la domiciliul său dintr-o comună din judeţul Prahova, în stare de ebrietate, iar la intrebările privind apelul de ameninţare, acesta a confirmat că el este autorul, fiind nemulţumit de serviciile firmei respective. Pe numele său a fost întocmit dosar penal", anunţă Poliţia Capitalei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO