Alertă de coronavirus la Tribunalul Bucureşti. Toate procesele au fost suspendate

Ședințele de judecată din penal suspendate pentru verificarea unui posibil inculpat infestat cu coronavirus, informează ROMANIA TV.
Economica.net - joi, 05 mart. 2020, 10:50
Alertă de coronavirus la Tribunalul Bucureşti. Toate procesele au fost suspendate

UPDATE: Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru a oferit mai multe explicații despre inculpatul adus la Tribunalul București, fiind suspect de coronavirus. „Sotia lui care venise din Italia tocmai il vizitase. Avea un bilet de la medic ca este suspect de coronavirus. In acest moment a fost suspendata sedinta. Banuiesc ca informatia asta o au si colegii nostri de la DSP Bucuresti si atunci vor face acea ancheta epidemiologica. Vor fi testati si el si sotia. Testul a fost facut deja insa rezultatul nu a venit. Intrebat daca barbatul ar fi putut sa plece din penitenciar fiind suspect de coronavirus acest a spus ca nu”

Toate ședintele de la secțiile Penale ale Tribunalului București sunt suspendate pentru a se verifica dacă unul dintre cei judecați într-un dosar penal este sau nu suspect de infestare cu coronavirus, informează ROMANIA TV..

Gino Iorgulescu, anunţ teribil despre starea de sănătate a lui Mario: „Are afecţiuni ale lobilor frontali”

Potrivit surselor citate justițiabilii sunt întrebați cu privire la starea de sănătate recentă și se caută acest caz despre care s-ar fi aflat în timpul unei ședințe de judecată de joi.

Facem mențiunea că la acest moment instanța bucureșteană nu confirmă dar nici nu infirmă pe linie oficială aceste detalii totul provenind din punct de vedere informativ din declarații ale unor surse judiciare.

Ședințele de judecată de la secțiile penale ale Tribunalului București au fost suspendate după ce un magistrat ar fi realizat că unul dintre inculpații arestați aduși în fața sa ar fi suspect de infestare cu virusul chinezesc.

Concret, magistratul ar fi văzut la dosarul acestei persoane un referat medical în care s-ar regăsi mențiunea că cel pe care îl judecă ar fi suspect de infestare cu coronavirus.

„La TB secția penala (sala 139) ne-a suspendat ședința pe motiv de coronavirus. A fost adus un arestat care avea referat de la medic că e suspect de coronavirus.”, se arată în postarea de pe un grup privat a unui avocat.

În detaliile discuției generate de această postare se arată că judecătorul ar fi oprit instant ședința de judecată cu anunțul „suspendăm de urgență”, moment la care ședința de judecată a luat sfârșit și s-a dat alarma în Tribunal.

A stat ore întregi în boxa arestaților

Potrivit acelorași discuții de pe grupul menționat bărbatul suspectat de infestare cu coronavirus ar fi stat în boxa aretaților, joi, de la 8.30 dimineața.

Te-ar mai putea interesa și
Ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensivă rapidă a Ucrainei – responsabil militar american
Ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensivă rapidă a Ucrainei – responsabil militar american
Revenirea ajutorului militar american către Ucraina va permite armatei acestei ţări să reia iniţiativa împotriva Rusiei, dar pregătirea pentru o contraofensivă va dura mult mai mult, a......
Statele Unite încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune
Statele Unite încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja ...
Ieftinire în benzinării azi, benzina și motorina costă aproape la fel. Ce se întâmplă
Ieftinire în benzinării azi, benzina și motorina costă aproape la fel. Ce se întâmplă
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus azi prețul motorinei vândute în stațiile ...
Ciolacu: Regionalizarea României şi reforma bugetară trebuie făcute, dar e nevoie de analize şi studii pentru fiecare judeţ
Ciolacu: Regionalizarea României şi reforma bugetară trebuie făcute, dar e nevoie de analize şi studii pentru fiecare ...
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, ...