1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Alesonor va investi 100 de milioane de euro într-un proiect rezidențial cu 700 de locuinţe verzi

Alesonor, dezvoltatorul grec al ansamblului de vile ”verzi” Amber Gardens din Tunari (lângă București), va extinde ideea cu un nou proiect, Amber Forest, amplasat la 200 de metri de Amber Gardens. Noul proiect va include circa 700 de vile dispuse în jurul unui parc de 5,3 hectare. Vilele se vor construi pe un teren 31 de hectare.

30 noi, 2020 | ECONOMICA.net

Potrivit unei comunicări către clienți, terenul are o deschidere de 1 km către pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul Bucureștiului și , de asemenea, Amber Forest va beneficia de serviciile unor terenuri de sport, locuri de joacă, piață, supermarket, școală, grădiniță, afterschool, clinică și farmacie.

Conform comunicării, complexul rezidențial va oferi 20 de tipuri de vile verzi (înșiruite, duplex sau individuale) cu 2 până la 5 dormitoare, care răspund preferințelor și bugetelor diferitelor tipuri de clienți.

De a lungul celor 17 ani de existență, Alesonor a dezvoltat proiecte precum Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence și Amber Gardens.

Valoarea estimată a investiției în Amber Forest e de 100 de milioane de euro. Firma Alenosor a fost fondată în 2003 de patru parteneri greci, cu investiţii în imobiliare, retail şi telecom. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO