1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Imobiliare

Ali Capa, fost acționar al Anchor Grup, a cumpărat Twin Tower Barba Center, redenumit Hyperion Towers, și a început modernizarea proiectului

TC Capital, companie de investiții imobiliare coordonată de turcul Ali Capa, fostul acționar al Anchor Group, a relansat proiectul de clădiri de birouri Hyperion Towers, în urma unui proces extins de renovare. Complexul este fostul Twin Tower Barba Center, care a fost achiziționat de către omul de afaceri turc în 2017, ulterior fiind redenumit și intrând în faza de modernizare. Investiția în lucrările de renovare se ridică la 14 milioane euro, iar proiectul include două clădiri cu o suprafață închiriabilă cumulată de 40.000 mp spații de birouri de clasă A. 

31 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

Procesul de renovare are loc în două etape, termenul de finalizare al primei clădiri fiind la finalul anului în curs, în timp ce al doilea turn din ansamblul Hyperion Towers va fi complet modernizat în cel de al doilea semestru din 2020.

Hyperion Towers este poziționat la distanță de cinci minute de stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera și zece minute de Piața Charlles de Gaulle. Angajații viitorilor chiriași din Hyperion Towers vor avea la dispoziție și o linie de autobuz expres, care va face legătura cu stația de metrou Aurel Vlaicu.

„Am achiziționat acest proiect, deoarece credem că zona în care este localizat oferă o oportunitate deosebită pentru dezvoltarea afacerilor. Este vorba despre Bulevardul Pipera, aflat în zona de nord a orașului, mai precis despre porțiunea din imediata vecinătate a centrului de afaceri din Floreasca. Conexiunea cu restul Bucureștiului este mult mai bună decât este percepută de mulți oameni. Datorită podurilor și extinderii drumului, această parte din Pipera este mai ușor accesibilă decât alte centre populare de birouri, precum Bulevardul Dimitrie Pompeiu sau Strada Fabrica de Glucoză. Sectorul de birouri al pieței imobiliare are nevoie de proiecte noi, reînnoite, dar totodată flexibile și accesibile ca preț, pentru a acoperi o cerere mai mare, în special pentru companiile mijlocii care au opțiuni limitate, cum ar fi clădirile de apartamente, vile sau spații de birouri de clasă B”, a declarat Ali Capa, CEO al TC Capital.

TC Capital a fost înființată în 2014 și este un fond de investiții privat condus de Ali Capa care a fost și director executiv al Anchor Grup, timp de peste zece ani, iar în ultimii cinci ani a investit, prin intermediul TC Capital, în complexul rezidențial Cosmopolis și în compania de dezvoltare agricolă, KC Argo.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO