1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

Alin Niculae, proprietarul Oscar Downstream, dezvoltă un nou proiect rezidenţial cu 300 de apartamente în Chitila, pe un teren de două hectare

Miliardarul Alin Niculae, proprietarul distribuitorului de combustibil auto Oscar Downstream, a primit PUZ-ul și va dezvolta cinci blocuri cu circa 300 de apartamente în Chitila, pe strada Navigației, pe un teren de circa 20.000 mp, cumpărat de la Prospecțiuni SA, firma lui Ovidiu Tender, cu circa 5,5 milioane de euro. 

01 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Blocurile dezvoltate de Alin Niculae vor avea  un regim de înălțime de 42 de metri, fiind construite cu două subsoluri și 9 etaje, plus al zecelea retras și un spațiu verde, care conform proiectului, va ocupa circa 30% dintre cele două hectare de teren pe care e dezvoltat proiectul rezidențial.

Proiectul rezidențial va fi dezvoltat prin intermediul Akcent Development, deținută în totalitate de Alin Niculae, conform Termene.ro.

Omul de afaceri. are ca țintă princilaă Sectorul 6, unde a ridicat mai multe proiecte rezidențiale, acum dezvoltând un ansamblu rezidențial, cu circa 500 de apartamente, pe un teren cumpărat de la producătorul de ciment Holcim, amplasat între mallurile Plaza România și AFI Cotroceni din București. Investitorul a fost autorizat să construiască două blocuri cu apartamente a câte 11 etaje și parcare.

Planul Urbanistic de Detaliu (PUD), aprobat pentru acest teren, propune o suprafață desfășurată construită de circa 50.000 de metri pătrați, care corespunde unui total de aproximativ 500 de apartamente. Terenul de 16.415 metri pătrați, amplasat chiar în spatele clădirii de birouri Anchor Plaza Metropol, a fost cumpărat de firma lui Alin Niculae anul  trecut cu circa 3 milioane de euro de la Holcim și se învecinează cu amplasamentul fostei fabrici Lujerul, în locul căreia tot Alin Niculae dezvoltă ansamblul Exigent Plaza Residence cu 743 de apartamente.

De asemenea, lângă Cora Lujerului, Alin Niculae a construit, prin Oscar Downstream, ansamblul 21 Residence Politehnica, care cuprinde 1.500 de apartamente, vândute integral.

În 2018, Alin Niculae a ieșit pentru prima dată din zona de confort a Sectorului 6, în care și-a dezvoltat până acum proiectele rezidențiale, și a lansat complexul Cloud 9 din Pipera, care presupune construcția a 820 de apartamente și 1.100 de locuri de parcare, iar la începutul anului trecut, Romexpo a vândut fiicei lui Alin Niculae un teren de 15.000 metri pătrați în zona Expoziției la un preț de 4,7 milioane de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO