1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

Finanţe şi bănci

Alina Petrescu: Premierul a discutat cu ANAF şi MFP despre creşterea veniturilor. Sunt 14 măsuri în aplicare

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, a declarat miercuri că premierul Sorin Grindeanu a discutat încă de săptămâna trecută cu şeful ANAF şi cu reprezentanţi ai conducerii Ministerului de Finanţe despre modul în care veniturile bugetare vor fi crescute, urmând ca la viitoarea şedinţă pe aceeaşi temă să constate gradul de implementare a celor 14 măsuri dispuse în plan fiscal-bugetar.

22 mar, 2017 | Agerpres

'Premierul Grindeanu a avut încă de săptămâna trecută întâlniri cu preşedintele ANAF, cu secretarul de stat din Ministerul Finanţelor exact pe această temă, a discutat despre modul în care veniturile la buget pot fi crescute, despre eficientizarea activităţii ANAF. Cei de la ANAF au venit cu o serie întreagă de propuneri, 14 propuneri, le ştiţi cu toţii. Pe baza acestor propuneri, fiecare cu termene clare de implementare, premierul aşteaptă la următoarea şedinţă - vor avea loc şedinţe similare, din două în două săptămâni - aşteaptă informări din partea Ministerului de Finanţe şi din partea celor de la ANAF în ceea ce priveşte gradul de implementare a acestor măsuri', a precizat Alina Petrescu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, solicitată pentru o reacţie la afirmaţiile făcute de preşedinte PSD la adresa Guvernului.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat miercuri că Executivul nu trebuie să îşi mai permită niciodată să iasă din rigorile financiar-fiscal-bugetare. Potrivit acestuia, toate măsurile care au fost prevăzute în programul de guvernare vor fi aplicate

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO