1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 15 º

Finanţe şi bănci

Alpha Bank extinde tehnologia self-service banking, făcând tranziţia la o generaţie nouă de ATM-uri

Alpha Bank România a demarat un amplu proces de extindere a serviciilor tip self-service prin înlocuirea echipamentelor ATM cu terminale de generaţie nouă, ce permit clienţilor să efectueze operaţiuni de depunere numerar 24/7, fără a mai depinde de programul de lucru al unităţilor, a anunţat marţi banca, citat[ de Agerpres.

12 mai, 2020 | Agerpres

Clienţii posesori de carduri Alpha Bank, persoane fizice sau companii, pot utiliza noile ATM-uri multifuncţionale pentru efectuarea unor operaţiuni multiple precum: depuneri în conturile curente de lei, euro, dolari, plata ratelor aferente creditelor contractate sau plata facturilor de utilităţi.

Echipamentele de ultimă generaţie dispun de cele mai noi sisteme de operare, ecran touchscreen de înaltă rezoluţie, oferind o experienţă superioară în utilizare şi un standard de securitate sporit. 50 de terminale noi sunt deja disponibile în mari oraşe precum: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa sau Piteşti; conceptul ATM 24/7 Banking urmând a fi extins prin înlocuirea progresivă a actualei flote de ATM-uri cu modele de ultimă generaţie.

Alpha Bank România oferă servicii bancare universale printr-o reţea de 130 unităţi teritoriale şi 250 de terminale de tip ATM ce acceptă tranzacţii efectuate cu carduri emise sub siglele Visa, MasterCard şi UnionPay. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO