Alpha Bank se aliază cu fintech-ul Symphopay pentru accelerarea transformării digitale în retail

Alpha Bank și Symphopay au finalizat integrarea programelor de plată în rate și a programului de loialitate Alpha Shop cu platforma de plăți Symphopay, soluția fiind deja implementată la mari retaileri precum eMAG și Intersport.
Economica.net - lun, 25 nov. 2019, 09:42
Alpha Bank se aliază cu fintech-ul Symphopay pentru accelerarea transformării digitale în retail

Acest parteneriat răspunde dorinței evidente a consumatorilor de a efectua plăți rapide și simplificate, dar și de a avea un control asupra beneficiilor obținute. Conform unui studiu)* Mastercard, 90% dintre consumatori consideră că este esențial ca beneficiile să fie transparente și ușor de folosit, în schimb doar 43% simt că acest lucru chiar se întâmplă.

În platforma Symphopay comercianții pot activa campanii de marketing si comunicare, astfel încât fiecare tranzacție se transformă într-o nouă oportunitate de vânzare. De asemenea, rapoartele și analizele avansate asupra tranzacțiilor și comportamentelor de plată cu cardul vor aduce comercianțiilor informații utile pentru luarea deciziilor de business.

„Parteneriatul cu Symphopay ne ajută să oferim o experiență simplificată de plată comercianților parteneri precum și noi oportunități de loializare, solutia fiind direct conectată cu programul de recompense Alpha Shop. Astfel, achizițiile cu cardurile de debit și de credit emise de Alpha Bank sunt recompensate cu puncte Alpha Shop, ce pot fi convertite direct în produse în cadrul magazinelor partenere” a declarat Cristian Dragoș, Vice-Președinte Executiv Retail, Alpha Bank Romania.

„Prin implementarea tehnologiilor avansate de plată, comercianții își dezvoltă avantaje competitive majore în construirea unei relații de lungă durată cu clienții. Parteneriatul cu Alpha Bank accelerează adopția acestor tehnologii ce redefinesc experiențele de cumpărare.” a declarat Daniel Nicolescu, CEO & Co-fondator Symphopay.

Lansat în octombrie 2016, Alpha Shop este cel mai inovator program de recompensare a clienților Alpha Bank Romania care aleg sa plătească cumpărăturile folosind cardurile emise de bancă și înrolate în program. La plata cu cardul, în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate și de tipul cardului utilizat, clientul primește un număr de puncte care se acumulează și care în funcție de preferință, pot fi utilizate pentru a fi transformate în cadouri constând în produse și servicii gratuite sau în discounturi semnificative aplicate la următoarele cumpărături în rețeaua de parteneri Alpha Shop.

Symphopay a fost fondată în 2015 de către o echipă cu experiență de peste 15 ani în industria plăților, compania dezvoltă o platformă de integrare a plăților și programelor de loialitate pentru bănci și comercianți.

Te-ar mai putea interesa și
China sancţionează şapte oficiali taiwanezi „susţinători îndârjiţi ai independenţei”
China sancţionează şapte oficiali taiwanezi „susţinători îndârjiţi ai independenţei”
China a impus marţi sancţiuni, inclusiv interdicţia de intrare în ţară, împotriva a şapte oficiali şi parlamentari taiwanezi pe care i-a acuzat că sunt "susţinători îndârjiţi ai......
Suprafața calamitată din cauza secetei a ajuns la 351.700 de hectare. Aproximativ 54% era cu grâu
Suprafața calamitată din cauza secetei a ajuns la 351.700 de hectare. Aproximativ 54% era cu grâu
Suprafața totală afectată de secetă, pentru care s-au întocmit procese-verbale de constatare a pagubelor, este de 351.700 ...
Hyundai-Kia a depășit Renault-Nissan și Stellantis în clasamentul mondial al producătorilor auto
Hyundai-Kia a depășit Renault-Nissan și Stellantis în clasamentul mondial al producătorilor auto
Grupul sud-coreean Hyundai-Kia a devenit, în primul semestru din 2022, al treilea producător auto mondial, grație comercializării ...
Criza preţurilor la energie – Ciolacu anunţă o întâlnire a coaliţiei pentru noi măsuri ce ar trebui să intre în vigoare până la 1 septembrie
Criza preţurilor la energie – Ciolacu anunţă o întâlnire a coaliţiei pentru noi măsuri ce ar trebui să intre ...
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că marţi va avea loc o întâlnire a liderilor coaliţiei de guvernare în ...