1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

IT&C

Amazon a lansat un nou model de Kindle la preţul de 290 de dolari

Gigantul comercial online Amazon a lansat miercuri un nou Kindle mai subţire şi mai uşor, care speră să-şi găsească un loc pe piaţa cărţii electronice concurată puternic de tabletele multifuncţionale, relatează AFP.

14 apr, 2016 | Agerpres

Kindle Oasis, a opta generaţie de carte electronică (eBook Reader) lansată de Amazon, va fi pus în vânzare în SUA, pe 27 aprilie, la preţul de bază de 290 de dolari.

Firma americană promite un dispozitiv de 130 de grame, cu 20% mai uşor decât celelalte Kindle. În partea ei cea mai subţire, cartea electronică nu va avea mai mult de 3,4 milimetri grosime şi va permite cititorului 'să se abandoneze universului autorului', potrivit fondatorului Amazon, Jezz Bezos.

Lansarea acestui produs intervine într-un moment în care consumatorii folosesc din ce în ce mai mult tabletele, care dispun de numeroase funcţii pentru a fi folosite ca suport de carte electronică.

În faţa acestei tendinţei, Amazon asigură că noul său Kindle Oasis este foarte ergonomic, are o baterie cu o durată mai lungă, iar cu ajutorul lui se poate citi chiar şi în plin soare, ca şi cum ar fi vorba de o carte tipărită.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO