Amazon Kindle. Ia 1400 de cărți cu tine oriunde

Cerneala de imprimantă este de două ori mai scumpă decât aceeași cantitate de parfum franțuzesc. Așa își susține Suvir Mirchandani, un elev de 14 ani din SUA, un studiu în care arată că instituțiile statului ar putea face o economie de 370 de milioane de dolari pe an, modificând tipul de literă folosit în documentele oficiale. 
Economica.net - joi, 08 mai 2014, 13:53
Amazon Kindle. Ia 1400 de cărți cu tine oriunde

Dacă s-ar folosi “Garamond”, un font cu literele mai înguste, s-ar reduce semnificativ consumul de cerneală pentru imprimante. Ideea tânărului a generat imediat mult entuziasm, deși expertii au arătat că această schimbare ar duce la apariția unor probleme legate de lizibilitatea textelor.

Însă când vine vorba despre cărți, economia de cerneală tipografică (plus cea de hârtie) este de 100% cu ajutorul unui ebook reader. Iar plăcerea cititului rămâne aceeași, deoarece ai posibilitatea de a ajusta dimensiunea textului în funcție de preferințele tale.

Amazon Kindle este recomandarea pe care Okazii.ro o face tuturor celor care iubesc cărțile. Mic, ușor, perfect pentru citit. Îl poți cumpăra acum cu numai 320 de lei și primești un bonus de 3000 de cărți în limba română.

Kindle este ușor de folosit și nu necesită un computer. Poți citi cărțile preferate fără a fi nevoit să faci noi setări sau să instalezi software adițional. Este partenerul ideal pentru călătorii, cântărind numai 170 de grame și poate stoca până la 1400 de cărți. Așa că nu mai trebuie să alegi cărțile în funcție de dimensiuni, ca să îți încapă ușor în bagaje. Cu Amazon Kindle poți lua întreaga bibliotecă la tine.

Un alt avantaj este dat de ecranul care se comportă exact ca hârtia obișnuită, ceea ce îți dă posibilitatea să citești oriunde te-ai afla, chiar și în aer liber, deoarece nu reflectă lumina soarelui. Și copiii pot fi atrași să descopere plăcerea cititului cu Amazon Kindle, iar parinții pot controla și supraveghea foarte ușor lecturile acestora.

Vino pe Okazii.ro și alege un ebook reader. Pe lângă diversitatea ofertelor și prețurile accesibile, beneficiezi și de alte avantaje importante cum ar fi serviciul Garanția de livrare sau posibilitatea de a cumpăra numai de la vânzători cu un profesionalism dovedit.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite l-au eliberat pe ”Negustorul morţii” Viktor Bout în schimbul baschetbalistei Brittney Griner, condamnată în Rusia pentru posesie de droguri
Statele Unite l-au eliberat pe ”Negustorul morţii” Viktor Bout în schimbul baschetbalistei Brittney Griner, ...
Statele Unite şi Rusia au efectuat un schimb de deţinuţi, în cadrul căruia baschetbalista americană Brittney Griner, încarcerată în Rusia pentru posesie de droguri, a fost predată către......
Mărcile auto chinezești și-au crescut cota de piață în Rusia, ca urmare a exodului brandurilor occidentale
Mărcile auto chinezești și-au crescut cota de piață în Rusia, ca urmare a exodului brandurilor occidentale
Brandurile de autoturisme chineze au fost responsabile pentru aproape o treime din vânzările de pe piaţa auto din Rusia, ...
Încălzire electrică sau pe gaz: care este cea mai bună?
Încălzire electrică sau pe gaz: care este cea mai bună?
Când vremea este mizerabilă, nimic nu se compară cu o casă caldă și confortabilă. Dar o casă călduroasă are un ...
SafeFleet, companie românească, monitorizează vehiculele OSCE în 15 misiuni globale
SafeFleet, companie românească, monitorizează vehiculele OSCE în 15 misiuni globale
SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, anunță semnarea ...