1EUR = 4.8722 RON | Bucureşti 30 º

News

Ambasadorul SUA despre şefa DNA: Ne menţinem încrederea în munca ei

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat joi că Guvernul american şi Ambasada SUA îşi menţin încrederea în munca desfăşurată de Laura Codruţa Kovesi în fruntea DNA.

06 iul, 2017 | Agerpres

Întrebat, la finalul unei întâlniri cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ce poată să spună despre scandalul în care este implicată şefa DNA, Klemm a afirmat iniţial că nu are o declaraţie anume în cazul Kovesi.

Chestionat dacă Guvernul SUA şi Ambasada de la Bucureşti o susţin în continuare pe Laura Codruţa Kovesi, ambasadorul a răspuns: 'Ne menţinem încrederea în munca ei, această muncă a fost analizată de autorităţile judiciare din România. Avem încredere în acest lucru'.

Întrebat dacă Kovesi e în pericol din cauza acestui scandal, ambasadorul american a spus că decizia trebuie să aparţină autorităţilor române. 'Aceasta va trebui să fie decizia luată de autorităţile româneşti', a explicat Klemm.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a întâlnit joi cu adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, Dean Thompson, cu ocazia încheierii activităţii acestuia în România. La întrevedere a participat şi ambasadorul SUA, Hans Klemm.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO