1EUR = 4.8422 RON | Bucureşti 21 º

News

Ambasadorul SUA: România este pe o traiectorie pozitivă. Creşte foarte puternic

Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă seara, la Alba Iulia, că România se află pe o traiectorie pozitivă, având contribuţii semnificative la securitatea internaţională, diplomatul apreciind, de asemenea, lupta dusă împotriva corupţiei.

28 aug, 2016 | Agerpres

'Din perspectiva SUA, acum, vedem România ca fiind pe o traiectorie pozitivă. Are contribuţii semnificative la securitatea internaţională, la NATO (...). SUA şi România împărtăşesc o legătură foarte puternică', a afirmat diplomatul american.

Hans Klemm a evidenţiat că România 'creşte foarte puternic', având probabil cea mai rapidă creştere economică din Europa acum.

El a subliniat că, în ultimii ani, ţara noastră 'a dus o luptă crescândă împotriva corupţiei, ceea ce face România un exemplu pentru alte ţări din regiune'.

Klemm a apreciat şi faptul că nu sunt partide extremiste, naţionaliste în România. 'Deci, România este acum pe o cale pozitivă', a subliniat ambasadorul american, exprimându-şi speranţa că ţara noastră va rămâne pe această cale şi va rămâne, de asemenea, un partener valabil pentru SUA.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO