Două noi produse marca Ameropa Grains

Amer 6.3 şi Amer Micro sunt două produse dedicate performanţei în agricultură, care poartă semnatură Ameropa Grains, compania cu unul dintre cele mai ample portofolii de clienţi din România, în spectrul comerţului cu cereale şi al distribuţiei de inputuri.
Economica.net - mie, 27 feb. 2019, 08:23
Două noi produse marca Ameropa Grains

În anul 2016, Ameropa Grains a iniţiat împreună cu specialiştii din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie şi Protecţia Mediului – ICPA Bucureşti un proiect  de cercetare şi testare bazat pe utilizarea în tehnologiile actuale agricole a aminoacizilor de origine animală.

Astfel, după o muncă asiduă în teren, nenumărate testări în laborator ale conţinutului de substanţe active din compoziţia produselor şi în final rezultatele performante din punct de vedere tehnologic şi productiv, toate cele de mai sus au rezidat în obţinerea omologării pe teritoriul României a produselor amintite ca RO ÎNGRĂŞĂMÂNT în anul 2018.

Amer 6.3 şi Amer Micro, noile produse marca Ameropa, sunt utilizate la culturile de porumb, cereale, rapiţă şi floarea soarelui.

Amer 6.3 şi Amer Micro – aminoacizi de origine animală – se produc prin procesul de hidroliză, astfel obţinându-se aminoacizi liberi şi peptide.

Diferenţa dintre aminoacizii de origine animală şi cei de origine vegetală constă în reducerea substanţială a timpului de absorbţie de către plante a tuturor microelementelor şi a macroelementelor.

Astfel, prin utilizarea acestor două noi produse marca Ameropa, timpul de absorbţie se reduce la numai 2 ore faţa de 15 zile în cazul în care s-ar aplica aminoacizi de origine vegetală.

Prin folosirea produselor Amer 6.3 sau Amer Micro se reduce stresul la nivelul plantelor, generat de îngheţ-dezgheţ, băltiri, temperaturi ridicate coroborate cu seceta pedologică etc., permiţând acestora să crească şi să se dezvolte normal, cu un ridicat potenţial calitativ şi cantitativ.

Produsele companiei Ameropa Grains vin în sprijinul tuturor fermierilor români pentru ca acesţia să poată duce la bun sfârşit culturi care să genereze producţii ridicate şi calitative, cu un conţinut extrem de redus de nitraţi (nitriţi, nitrozamine).

Aceste produse stimulează, totodată, nutriţia şi fertilitatea solului, cresc toleranţa la condiţii climatice extreme, potenţează activarea enzimelor şi, nu în ultimul rând, produsele au efect şi de surfactant.

“Produsele Amer 6.3 şi Amer Micro sunt încă o dovadă ca Ameropa Grains are un rol activ şi o preocupare implicită în relaţia comercială cu fermierii, prin faptul că le oferă soluţii excelente către performanţă! Ameropa Grains este un sprijin real şi onest al tuturor agricultorilor din România, prin munca în echipă agricultura românească putând să-si atingă potenţialul maxim calitativ şi cantitativ!”, a declarat Constantin Vasile, Directorul General al Ameropa Grains. 

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...