1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 6 º

News

AMOFM: Şomerii bucureşteni au la dispoziţie 666 de locuri de muncă, în perioada 21-28 august

Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 666 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti în perioada 21-28 august a.c., cu 71 mai puţine faţă de săptămâna anterioară, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES.

22 aug, 2013 | Agerpres

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, dintre cele 304 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe sunt de operator-confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje şi materiale sintetice (89), lucrător comercial (40), vânzător (19), casier (16) şi confecţioner îmbrăcăminte, după comandă (14).

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 194 locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vânzări (65), mercantizor (50), agent servicii client (30), broker imobiliar (10) şi calculator preţ cost (7).

Un număr de 88 locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află 15 de analist servicii client, 10 de programator, şapte de modelier confecţii şi cinci de cercetător în tehnologia compuşilor moleculari.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 80 de posturi libere, între care 54 de manipulant mărfuri. Mai sunt vacante şapte posturi de femeie de serviciu şi şase de călcătoreasă lenjerie.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 666 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare din Bucureşti.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO