1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

News

ANAF a făcut plângere penală împotriva lui Gelu Diaconu, fostul şef al instituţiei, pentru că ar fi divulgat date economice secrete

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a făcut plângere penală împotriva lui Gelu Diaconu, fost preşedinte al instituţiei, după ce acesta a publicat pe Facebook mai multe date economice. Anunţul a fost făcut chiar de Gelu Diaconu, care afirmă că nimic din ce a publicat nu se încadrează la informaţii clasificate sau secret fiscal.

05 feb, 2019 | ECONOMICA.net

"Cred ca tocmai am bifat o premiera nationala: ANAF, firma de casa a PSD, mi-a facut plangere penala pentru ca prezint public informatii de interes general dar pe care ei le considera ca "nefiind destinate publicității. E posibil sa fiu primul cetatean roman fara nicio functie publica, “posesor” de plangere penala de la o institutie a statului pentru ca dezvalui ilegalitatile si minciunile lor.

Sa ne înțelegem: nu dezvalui informatii clasificate si nici cele care tin de secretul fiscal!

Pe vremea tehnocratiilor, cand faceam acelasi lucru (ei nefiind, de asemenea, vreun monument de transparenta!) s-au facut echipe de ancheta, ca sa se afle cine imi furnizeaza informatii din interiorul ANAF. Dar nu le-a dat prin cap sa-mi faca plangere penala. Macar meritul acesta le trebuie recunoscut: aveau o limita si intelegeau democratia", a scris Diaconu azi pe Facebook. 

 

Citeşte  

Whistleblower - Gelu Diaconu, fostul şef al Fiscului, dezvăluie mecanismul tainic prin care guvernul ascunde banii pentru salarii

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO