1EUR = 4.7216 RON | Bucureşti 34 º

Finanţe şi bănci

ANAF a recupererat opt milioane de lei din executarea silită a lui Dorin Cocoş; 6 din 14 imobile, vândute la licitaţie

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a recuperat joi peste 8 milioane de lei din executarea silită a debitorului Dorin Cocoş, după ce a vândut la licitaţie 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate, situate în Bucureşti, a anunţat, joi, ANAF.

17 aug, 2017 | Agerpres

În zilele de 22 şi 24 august a.c. sunt programate licitaţii pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din acelaşi dosar, informează ANAF într-un comunicat remis AGERPRES.

'ANAF, prin Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale, a organizat astăzi prima licitaţie pentru vânzarea a 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate, situate în Bucureşti, şi care aparţin debitorului Dorin Cocoş. Licitaţia a fost organizată în vederea recuperării creanţelor bugetare provenite din săvârşirea de infracţiuni, pentru punerea în executare a hotărârii judecătoreşti definitive pronunţate în materie penală nr. 258/24.03.2016, definitivă prin Decizia penală nr. 162/03.10.2016, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul penal nr. 1191/1/2015', se menţionează în comunicatul instituţiei.

Conform prevederilor legale, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, în lei, în numerar la o unitate a Trezoreriei Statului sau prin decontare bancară în cel mult 5 zile de la data adjudecării.

Totodată, ANAF precizează că în zilele de 22 august a.c., orele 13:30 - 15:00 şi 24 august a.c., orele 13:00 - 15:00 sunt programate licitaţii pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din acelaşi dosar.

'ANAF va continua modalităţile prevăzute de lege şi va demara procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate sau confiscate, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie în vederea participării potenţialilor ofertanţi pentru adjudecarea bunurilor şi totodată finalizarea procedurilor de valorificare', se mai arată în comunicat.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO