1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 6 º

Finanţe şi bănci

ANAF caută 40 de informaticieni pentru direcţia sa de specialitate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează un concurs pentru ocuparea a 40 de posturi în Direcţia generală de tehnologia informaţiei din cadrul instituţiei, vacante în prezent, urmând ca probele practice şi cele scrise de examen să aibă loc în 16 şi 17 septembrie.

20 aug, 2014 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al ANAF, remis miercuri AGERPRES, 'condiţiile de participare la concurs sunt cele generale, prevăzute de articolul 54 din Legea 188/ 1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea funcţiilor publice şi cele specifice fiecărui post, de studii, de vechime, de aptitudini. Dosarele de participare se depun la secretariatul comisiei de concurs până la data de 2 septembrie 2014'.

Reprezentanţii instituţiei precizează că 'ANAF oferă tinerilor posibilităţi de dezvoltare a carierei şi acumulare de experienţă prin implicarea în proiecte IT semnificative la nivel naţional şi prin lucrul pe tehnologii noi'. Totodată, ANAF asigură şi 'un nivel de salarizare competitiv în raport cu nivelul de experienţă solicitat candidaţilor şi condiţiile pieţei muncii'.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO