ANAF: Galaxy Tobacco, European Food şi Poşta Română – cei mai mari datornici la bugetul de stat

Firmele cu cele mai mari datorii la bugetul de stat, la finalul primului semestru din 2013, sunt Galaxy Tobacco, European Food şi Poşta Română, Electrocentrale Bucureşti şi Rompetrol Downstream, potrivit datelor publicate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală /(ANAF).
Economica.net - mie, 31 iul. 2013, 15:39
ANAF: Galaxy Tobacco, European Food şi Poşta Română - cei mai mari datornici la bugetul de stat

Obligaţiile scadente până la 30 iunie 2013 ale firmei Galaxy Tobacco totalizau 552,32 milioane lei, din care TVA 64,62 milioane lei, accize – 227,63 milioane lei, dobânzi şi penalităţi – 243,79 milioane lei, firma primind însă înlesniri la plată.

European Food se află în executare silită pentru obligaţii restante de 258,19 milioane lei la bugetul de stat, din care TVA 164,23 milioane lei şi datorii şi penalităţi de 93,37 milioane lei, iar Poşta Română a primit înlesniri la plată, având obligaţii restante de 196,74 milioane lei, din care impozit pe profit – 17 milioane lei, TVA – 35,12 milioane lei, dobânzi şi penalităţi de 81,81 milioane lei.

Electrocentrale Bucureşti se află în executare silită pentru obligaţii restante de 126,24 milioane lei reprezentând impozit pe profit, iar Rompetrol Downstream a primit înlesniri la plată, având obligaţii restante de 121,55 milioane lei.

Telecomunicaţii CFR se află în executare silită pentru obligaţii restante de 73,52 milioane lei, din care TVA de 27,6 milioane lei, dobânzi şi penalităţi de 44,8 milioane lei, Reparaţii Locomotive CFR Btaşov este executată silit pentru o sumă de 58,26 milioane lei, din care TVA – 26,75 milioane lei, impozit pe salarii – 14,93 milioane lei, dobânzi şi penalităţi de 15,57 milioane lei, iar societatea Întreţinere Mecanizată CFR este executată silit pentru restanţe de 46,71 milioane lei, din care TVA de 35,16 milioane lei şi dobânzi şi penalităţi de 11,55 milioane lei.

De asemenea, Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare se află în executare silită pentru datorii la bugetul de stat de 43,27 milioane lei, din care impozit pe profit – 8,44 milioane lei, impozit pe salarii – 5,51 milioane lei, dobânzi şi penalităţi – 7,82 milioane lei.

Te-ar mai putea interesa și
Cătălin Cîrstoiu va lupta cu Nicuşor Dan şi cu „Piedone” pentru Primăria Capitalei. Liderii coaliţiei au ajuns la o înţelegere
Cătălin Cîrstoiu va lupta cu Nicuşor Dan şi cu „Piedone” pentru Primăria Capitalei. Liderii coaliţiei ...
Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, potrivit unor surse politice....
Deca: Creşte numărul studenţilor străini care vor să studieze în România
Deca: Creşte numărul studenţilor străini care vor să studieze în România
Numărul studenţilor străini care vor să studieze în ţara noastră este în creştere, pe platforma "Study in Romania" ...
Dronele reprezintă cheia pentru a obţine avantaj în faţa Rusiei, afirmă şeful armatei ucrainene
Dronele reprezintă cheia pentru a obţine avantaj în faţa Rusiei, afirmă şeful armatei ucrainene
Dezvoltarea sistemelor de aeronave fără pilot, sau a dronelor, este cheia pentru a oferi Kievului un avantaj în faţa ...
Walter Baier: Opoziţia guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă
Walter Baier: Opoziţia guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă
Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, ...