1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

News

ANAF: Nu am controlat firmele femeii care s-a sinucis la Baia Mare. Este dezinformare

O parte dintre instituţiile de presă au promovat azi o ştire potrivit căreia o femeie s-ar fi sinucis la Baia Mare în urma unor controale ANAF. Fiscul dezminte şi acuză publicaţiile de dezinformare.

01 apr, 2015 | ECONOMICA.net

"O femeie de afaceri din Baia Mare, in varsta de 43 de ani, mama a doi copii, s-a sinucis miercuri dimineata, chiar in magazinul pe care il avea intr-un complex comercial din oras. Se pare ca avea rate mari la banca si in urma cu putina vreme ar fi primit si o amenda de la ANAF. Colegele ei din alte magazine au gasit-o fara suflare, iar medicii chemati in ajutor nu au mai reusit sa o resusciteze", scriu Ştirile ProTV .

ANAF a trimis azi un comunicat în care spune că nu a efectuat niciun control la firmele respectivei persoane.

"ANAF dezaprobă și consideră ca fiind reprobabil comportamentul anumitor instituții de presă care se folosesc de dramele unor persoane. Crearea unei legături între activitatea ANAF și situația dramatică de la Baia Mare, bazată pe declarații ale unor terți, a depășit în această situație limitele oricărei decențe sau exigențe profesionale.

Alături de cazurile nereale privind restaurantul închis pentru 3 lei, cofetăria închisă pentru 1,5 lei și confiscarea "urzicilor unei bătrânici", această nouă știre falsă nu face altceva decât să contribuie la dezinformarea opiniei publice în legătură cu activitatea ANAF", scrie ANAF.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO