1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

Imobiliare

Andrei Ianculescu, noul şef al departamentului Project Management al Cushman Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox l-a recrutat pe Andrei Ianculescu de la Rubiz Management în postura de șef al departamentului de Project Management. Andrei Ianculescu are peste 19 ani de experienţă în domeniul imobiliar în servicii de management tehnic de proiect și due diligence pentru spații de birouri, industriale, rezidențiale şi comerciale.

10 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Experiența sa anterioară implică un portofoliu imobiliar însumând peste un milion de metri pătraţi de clădiri și un milion de metri pătraţi de terenuri gestionate din diferite perspective: consultanță strategică la nivel operațional, dezvoltare, mentenanță, consolidare şi vânzare a activelor, administrarea proprietăţii, etc.

Începând cu 2014, Andrei s-a concentrat pe serviciile de consultanță tehnică. Printre companiile cu care a colaborat se numără Romtelecom, Immoconsult, Deutsche Telekom, farmaciile Dona, retailerii Mango, Noriel, JYSK şi Praktiker, centrul comercial Militari Shopping şi ocupanţi de birouri precum Ipsos Romania, PayU, Tetra Pak, UPC sau Vivre.

„Piaţa imobiliară este într-o etapă de maturizare, în care clienţii pun tot mai mult accent pe pachete de servicii integrate. Ne propunem ca divizia noastră să opereze întocmai unui magazin bine organizat, mereu actualizat şi capabil să răspundă nevoilor clienților de a livra la timp, încadrat în buget şi conform specificaţiilor”, spune Andrei Ianculescu.

În cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Iaculescu va coordona echipa de project management, contribuind la elaborarea şi planificarea strategiei de dezvoltare a diviziei în cadrul companiei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO