Angajări în străinătate pe salarii cuprinse între 700 de euro şi 3.500 de euro lunar

Economica.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă acum în străinătate pentru românii cu studii medii, precum şi salariile şi beneficiile oferite candidaţilor. 
Economica.net - sâm, 24 feb. 2018, 07:34
Angajări în străinătate pe salarii cuprinse între 700 de euro şi 3.500 de euro lunar

O companie de stat din Malta recrutează din ţara noastră electricieni şi mecanici auto pe salarii de peste 1.500 de euro lunar.
Se lucrează 40 de ore pe săptămână, orele suplimentare sunt plătite cu 150% peste tariful orar normal. Electricienii auto au dreptul la bonusul statutar de 512 de euro pe an, plătibil trimestrial. 
Pentru mecanici auto, bonusul de angajare pentru primul an în cadrul companiei este de 2.500 de euro. Şi unii, şi alţii au dreptul la asigurare medicală privată, transport public şi cazare gratuite. De asemenea, candidaţii selectaţi vor avea dreptul la 24 de zile de concediu de odihnă pe an.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O agenţie de recrutare caută români dispuşi să lucreze în hoteluri din Cipru pe posturi de chelner şi cameristă. Experienţa de muncă nu e necesară la angajare. 
Durata contractului e de patru luni – un an şi se lucrează opt ore pe zi. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi trei mese pe zi, şi salarii care pornesc de la 700 de euro pe lună.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link. 

Se fac angajări şi pe vase de croazieră în această perioadă. Angajatorii caută de la ospătari, cameriste, recepţineri, până la maseuri. Te califici pentru un post vacant dacă ai mai lucrat măcar un un în postul pentru care aplici. Salariile oferite sunt cuprinse între 900 de euro şi 3.500 de euro lunar, se arată în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O firmă de plasare de personal recrutează români dispuşi să lucreze în Germania ca zugravi. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi salarii brute de aproape 2.100 de euro lunar şi compensaţie lunară de 759 de euro net. Candidatul potrivit pentru acest are cel puţin doi ani experienţă şi cunoştinţe elementare de germană, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici. 

Te-ar mai putea interesa și
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la "Baa2", ca urmare a revenirii solide a economiei ungare din pandemie, o veste......
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...
Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL
Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL
Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi "pentru" din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban 1.898.
Acces interzis la agențiile Loto fără certificatul verde sau test negativ
Acces interzis la agențiile Loto fără certificatul verde sau test negativ
Jucătorii împătimiți sau cei care joaca ocazional la Loto nu mai pot intra în agenții fără certificatul verde sau ...