Angajări în străinătate pe salarii de la 1.000 euro până la 2.000 euro pe lună

Angajatorii din Germania, Marea Britanie şi Qatar recrutează români în posturi de tâmplar, instalator, mecanic auto, bucătar, ajutor bucătar şi ajutor în bucătărie, cameristă, chelner, barman, ospătar, dar şi învăţătoare. Posturile sunt plătite cu salarii care pornesc de la 1.000 euro lunar şi ajung la 2.000 euro pe lună. Iată profilurile profesionale căutate de angajatori. 
Economica.net - sâm, 26 mart. 2016, 09:48
Angajări în străinătate pe salarii de la 1.000 euro până la 2.000 euro pe lună

Mecanic auto ofertat cu peste 1.900 euro pe lună în Marea Britanie

O agenţie de plasare din Marea Britanie caută români dispuşi să lucreze ca mecanici auto în Anglia. Candidatul ideal pentru acest post cunoaşte limba engleza la nivel conversaţional, are permis de conducere categoria B, experienţă de minimim trei ani în domeniul auto, e dispus la schimbare, comunicativ şi are spirit de echipă dezvoltat.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii care depăşesc 1.900 euro pe lună, contract de muncă pe perioadă de şase luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată; asigură gratuit transportul candidatului de la aeroport până la locaţia în care vor munci. Candidaţii vor fi ajutaţi să îţi găsească o locuinţă iar agenţia de plasare se angajează să plătească prima lor lună de cazare. 
Informaţii complete despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici. 

Învăţătoare plătite cu 2.000 euro net lunar în Doha

O agenţie de plasare de forţă de muncă din Marea Britanie recrutează 15 învăţătoare din România pentru o şcoală de fete din Doha (Qatar). 
Candidatele sunt ofertate cu salarii care pornesc de la 2000 euro net pe lună, bonusuri pentru performanţă, asigurare medicală, transport gratuit dus-întors România-Doha. 
Candidatele selectate care au peste 40 de ani vor fi cazate în apartamente cu o cameră, iar cele care au sub 40 de ani – vor avea cameră proprie în apartamente. 
Candidatele ideale pentru aceste locuri de muncă au cel puţin trei ani experienţă în învăţământul primar, au cunoştinţe avansate de limba engleza, sunt absolvente de liceu pedagogic sau al Facultăţii de filologie, profil limba engleza.
Se acceptă şi aplicaţii de la cadre didactice din învăţământul gimnazial sau liceu, dar acestea trebuie să poată demonstra că au lucrat cu copii care au avut vârste cuprinse între trei şi 10 ani.
Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

Instalatori remuneraţi cu salarii nete de 1.600 euro pe lună în Germania

O firmă de plasare forţă de muncă recrutează români dispuşi să lucreze ca instalatori în Germania. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de germană la nivel conversaţional, experienţă în domeniu şi calificare de instalator. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 1.600 euro. 

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Salarii de peste 1.000 euro în Germania în restaurante, pizzerii, gelaterii

O agenţie de recrutare caută 40 de români dispuşi să lucreze în Germania, în posturi de bucătar, ajutor bucătar şi ajutor în bucătărie, cameristă, chelner, barman, ospătar, în restaurante, pizzerii şi gelaterii.

Te califici pentru unul dintre aceste posturi dacă ştii la nivel conversaţional limba italiană, germană sau greacă, eşti serios, responsabil, ai experienţă în restaurant.

Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.000 euro şi 1.500 euro pe lună, cazare şi masă gratuite, contracte de muncă pe perioadă nedeterminată sau determinată.
10 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Informaţii complete despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.

Salarii de peste 1.900 euro pe lună pentru tâmplari în Marea Britanie

O firmă de recrutare caută tâmplari lemn dispuşi să lucreze în Marea Britanie pe salarii care pot depăşi 1.900 euro pe lună.
Candidatul potrivit penru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, experienţă relevantă în domeniu, e dispus la program de muncă prelungit.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici

Te-ar mai putea interesa și
CNAIR le cere șoferilor să nu mai circule pe E85 până când utilajele nu finalizează intervențiile
CNAIR le cere șoferilor să nu mai circule pe E85 până când utilajele nu finalizează intervențiile
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la toți conducătorii auto să nu mai circule pe DN2 (E85) până când utilajele CNAIR nu vor finaliza intervențiile. ...
Ucraina are nevoie de încă 17 miliarde de dolari pentru a-și repara infrastructura energetică avariată de atacurile ruse
Ucraina are nevoie de încă 17 miliarde de dolari pentru a-și repara infrastructura energetică avariată de atacurile ruse
Ucraina va avea nevoie de o finanţare suplimentară de 17 miliarde de dolari anul acesta, în special pentru efectuarea ...
Inspecția Muncii a început o campanie de control la companiile din industria mineritului
Inspecția Muncii a început o campanie de control la companiile din industria mineritului
Inspecţia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, a început vineri campania de control privind respectarea măsurilor ...
Cătălin Drulă: Guvernul pune gaz pe focul inflației, din dorința de a încasa taxe mai mari la buget. Prioritatea USR când va ajunge la guvernare este oprirea scumpirilor
Cătălin Drulă: Guvernul pune gaz pe focul inflației, din dorința de a încasa taxe mai mari la buget. Prioritatea USR ...
Preşedintele Uniunii Salvați România, Cătălin Drulă, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Băile Felix, ...