1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

News

Angajări pe salarii cuprinse între 1.650 lei şi 2.500 lei pe lună

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă pe un site de recrutare şi plătită cu salarii cuprinse între 1.650 lei şi 2.500 lei lunar. Aflaţi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi pentru locurile de muncă ofertate. 

03 sep, 2016 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă disponibilă în România

O firmă angajează pe postul de operator call center. 
Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte limba italiană, e sociabil, responsabil, are excelente abilităţi de comunicare şi relaţionare, e punctual, ştie să lucreze la PC, e orientat către clienţi. 
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 1.650 lei pentru program întreg, dar şi cu bonusuri şi comisioane pentru performanţă.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

Un centru de imagistică dentară angajează pe postul de asistent medical.
Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, e orientat către clienţi, e punctual, atent la detalii, poate lucra în echipă, poate susţine o conversaţie în engleză. Experienţa într-un post similar e un avantaj la angajare, dar nu e condiţie obligatorie.

Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 2.500 lei lunar. Informaţii complete despre acest post găsiţi la acest link. 

O firmă angajează pe postul de agent call center.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin cunoştinţe medii de engleză, are atitudine pozitivă, e dinamic, are spirit de echipă. Experienţa nu e criteriu de eligibilitate la angajare.

Detalii despre această poziţie găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O grădiniţă privată angajează pe postul de educatoare.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe de engleză peste medie, îţi place să lucrezi cu copiii, eşti creativă, deschisă, organizată, ai spirit de echipă, eşti orientată către performanţă. Sunt avantajate la angajare candidatele care au obţinut definitivatul în învăţământ.

Candidatele sunt ofertate cu salarii lunare de 2.000 lei. Informaţii complete despre acest post găsiţi în linkul care poate fi accesat aici. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO