1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 5 º

News

Angajări pe salarii de la 1.400 euro în Marea Britanie pentru români cu studii medii. 130 de locuri de muncă disponibile

Iată oferta de muncă în Marea Britanie, plătită cu salarii cuprinse între 1.400 euro şi 1.900 euro, pentru români cu studii medii. 130 de locuri de muncă sunt disponibile acum pentru români care vor să lucreze în hoteluri, în depozite, sau sunt dispuşi să îngrijească bătrâni în Marea Britanie. 

29 mai, 2016 | ECONOMICA.net

O firmă de plasare de forţă de muncă recrutează 50 de români dispuşi să lucreze în depozite din Marea Britanie la ambalare şi manipulare de produse.

Calificarea şi experienţa nu sunt criterii de eligibilitate la angajare.
Salariile cu care sunt ofertaţi candidaţii sunt cuprinse între circa 1.400 euro şi aproape 1.800 de euro pe lună, pentru un program săptămânal de muncă de 37.5 ore.
Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă de plasare de forţă de muncă în Marea Britanie caută 30 de români care vor să îngrijească bătrâni la domiciliu. Cunoaşterea limbii engleze la nivel cel puţin conversaţional e criteriu obligatoriu la angajare. Experienţa în domeniu nu e obligatorie pentru a obţine acest post, însă poate fi avantaj la angajare. 

Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 1.440 euro lunar pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână; cu salarii nete de peste 1.600 euro pentru un program de muncă de 48 de ore pe săptămână, şi cu aproape 1.900 euro pe lună pentru un program de muncă de 55 de ore săptămânal. 
Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de plasare de forţă de muncă în străinătate caută 50 de români dispuşi să lucreze în hoteluri din Marea Britanie. Posturile disponibile sunt de: recepţioner, majordom, bagajist, ospătar, asistent ospătar, barman, ajutor bucătar, spălător vase, splălător rufe, cameristă, asistent general, asistent vânzări în magazine. 

Angajatorii din Marea Britanie caută oameni care au mai lucrat în postul pentru care aplică, care cunosc limba engleză, sunt serioase, flexibile şi au formă fizică bună. 
Salariile pornesc de la 1.400 de euro pe lună, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână. 
În cele mai multe cazuri, angajatorii asigură gratuit masa angajaţilor.
Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO