1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

News

Angajări pe salarii de la 2.600 de lei, la 4.500 de lei pe lună

Iată oferta de muncă plătită cu salarii de la 2.600 de lei până la 4.500 de lei pe lună, şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

12 aug, 2017 | ECONOMICA.net

O firmă angajează un director de vânzări şi un manager de achiziţii pe venituri lunare de cel puţin 4.500 de lei. Iată beneficiile oferite la angajare şi ce presupune concret munca în aceste posturi. 

Toate sumele de bani încasate de candidaţii selectaţi pe aceste posturi sunt fiscalizate. Aceştia vor avea un mediu de lucru profesionist, vor primi telefon, laptop şi autoturism de serviciu, spun angajatorii în anunţul de recrutare

Pentru postul de manager de achiziţii este obligatorie cunoaşterea la nivel avansat a limbii române şi limbii ruse.

"Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă unde flexibilitatea, dinamismul, şi satisfacţiile financiare şi profesionale sunt la ele acasă, dacă doreşti să fii respectat, apreciat, plătit la timp, să înveţi continuu lucruri noi, să te dezvolţi personal şi profesional, la noi găseşti mediul potrivit pentru toate acestea", spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Ce atribuţii are directorul de vânzări:

  • antrenează, motivează, verifică şi controlează departamentul de vânzări;
  • evaluează comenzile şi solicitările venite din partea departamentului de vânzari;
  • negociază contractele de vânzare;
  • păstrează constant legătura cu celelalte departamente pentru optimizarea transferului de informaţii dintre acestea.

Ce responsabilităţi va avea candidatul selectat pe postul de manager de achiziţii:

  • administrează portofoliul existent de furnizori externi;
  • evaluează comenzile şi solicitările venite din partea departamentului de vânzări şi le transmite către furnizorii externi;
  • negociază contractele de achiziţie;
  • gestionează procesul de aprovizionare;
  • păstrează constant legătura cu departamentul de vânzari pentru optimizarea transferului de informaţii dintre departamente.

Informaţii complete despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un atelier de creaţie vestimentară angajează modelier, croitoreasă cu experienţă şi designer. Angajatorii oferă oamenilor selectaţi pe aceste posturi salarii care pot ajunge la 3.500 de lei - 4.000 de lei pe lună. Detalii, în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de account manager, pe salarii de la 2.600 de lei la 4.000 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare, are studii medii, ştie să lucreze la PC, e serios, punctual şi persuasiv. Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi accesa la acest link. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO