1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Angajări pe salarii de până la 3.000 lei pe lună. Iată posturile

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România, plătită cu salarii care ajung la 3.000 lei pe lună. Iată profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

04 dec, 2016 | ECONOMICA.net

O clinică angajează funcţionar informaţii, pe care-l ofertează cu salariul de 1.800 lei pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă într-un post similar, e responsabil, ambiţios, are permis de conducere categoria B, e organizat, comunicativ.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O multinaţională angajează contabil cu cel puţin un an experienţă în acest post, care are cunoştinţe avansate de engleză sau germană.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post asigurare medicală privată, tichete de masă, tichete cadou de Paşti şi Crăciun, zile de concediu în funcţie de vechimea în companie - 21 de zile, în primul an, 22 de zile, în al doilea an, 23 de zile, în al treilea an, 24 de zile, în al patrulea an, 25 de zile, începând cu al cincilea an; o zi de concediu acordată cu ocazia zilei de naştere.  
Angajatorii mai oferă candidatului selectat pe acest post un salariu mediu brut cu ocazia căsătoriei şi a naşterii unui copil.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează coordonator administrativ, pe care-l ofertează cu salarii cuprinse între 1.800 lei - 2.500 lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare juridice, cunoştinţe foarte bune de engleză, experienţă în domeniul imobiliar, are excelente abilităţi de comunicare, are permis de conducere categoria B. Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii cuprinse între 1.800 lei şi 2.500 lei pe lună.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O companie angajează expert contabil pe salariu de 2.500 lei - 3.000 lei lunar. 
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice; minimum trei ani experienţă în domeniul Financiar -Contabil; excelente abilităţi de gândire analitică, excelente abilităţi de organizare, planificare şi prioritizare a timpului de lucru, e serios, energic, responsabil, poate respecta termenele - limită. 
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 2.500 lei şi 3.000 lei, cu posibilitate de creştere în funcţie de performanţe, şi cu asigurare medicală.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

Un call center angajează agenţi de vânzări.
Angajatorii oferează candidaţii cu salarii cuprinse între 900 lei şi 2.500 lei, în funcţie de realizări, şi tichete de masă oferite din a doua lună de colaborare. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO