1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

Angajări pe salarii nete de peste 2.000 lei pe lună

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România şi plătită cu salarii nete de minimum 2.000 lei lunar. ECONOMICA.NET vă spune care sunt posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

17 dec, 2016 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă disponibilă în România

O companie angajează pe postul de consilier vânzări pe salarii nete de 2.500 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, abilităţi de planificare, organizare, comunicare, negociere. Are, de asemenea, putere de decizie, e disciplinat şi are experienţă în vânzări. 
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salariu net de 2.500 lei lunar pentru program de muncă de opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un centru de imagistică dentară angajează asistent medical pe salariu de 2.500 lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, e orientat către clienţi, e punctual, atent la detalii, poate susţine o conversaţie în engleză. Experienţa într-un post similar reprezintă un avantaj la angajare, dar nu este obligatorie.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O companie de distribuţie angajează pe postul de agent de vânzări pe salarii nete care pot ajunge la 2.100 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e organizat, disciplinat, capabil sa respecte programul şi rutele planificate, orientat spre rezultat, ştie să lucreze la PC şi are cel puţin un an experienţă în distribuţie de produse nealimentare. 
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post tichete de masă sau diurnă, tabletă şi telefon de serviciu, autovehicul cu GPS, numai pentru uz in interes de serviciu.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O multinaţională care activează în domeniul jocurilor de noroc angajează operatori jocuri de noroc pe salarii de nete de 2.000 lei - 2.500 lei lunar

Angajatorii caută oameni cu studii medii, cu prezenţă agreabilă, sociabili şi energici. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO