Angajări şi salarii la Kaufland, Libra Internet Bank şi în sectorul nonguvernamental

Libra Internet Bank recrutează analist credite pe salarii nete de la 4.600 la 7.600 de lei lunar şi manager relaţii clienţi pe salarii nete de la 2.900 de lei la 6.400 de lei pe lună, conform anunţurilor de angajare consultate de Economica.net. Kaufland recrutează şef de raion pe salariu net de la circa 3.700 de lei pe lună.
Ion Dobreanu - Dum, 12 feb. 2023, 17:35
Angajări şi salarii la Kaufland, Libra Internet Bank şi în sectorul nonguvernamental

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă şi salariile cu care angajatorii recrutează oameni în această perioadă.

Analist Credite Corporate la Libra Internet Bank în Bucureşti, recrutat pe salariu net cuprins între circa 4.600 de lei şi 7.600 de lei lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Salariul de încadrare brut pentru rolul de Analist Credite Corporate este cuprins între 8.000 lei şi 13.000 lei, în funcţie de experienţa profesională şi gradul de potrivire cu cerinţele rolului, spun angajatorii. Printre beneficiile oferite candidatului ales pentru acest post se numără tichete de vacanţă în valoare de 3.000 de lei pe an, tichete de masă, prime de sărbători.

Manager relaţii clienţi IMM la Libra Internet Bank în Tîrgu Mureş, recrutat pe salarii nete de la circa 2.900 de lei la 6.400 de lei lunar.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare, au permis categoria B, precum şi cel puţin un an experienţă în vânzări, preferabil Business to Business. Salariul de încadrare brut pentru postul de manager relaţii clienţi IMM se situează între 5.000 lei şi 11.000 lei lunar.

Şef de proiect la Asociaţia Caradja Cantacuzino în Voluntari (Ilfov), recrutat pe salariu net de 4.000 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, e orientat către rezultate şi către clienţi, e bun comunicator, e responsabil şi adaptabil. Se califică pentru acest post candidaţii care au experienţă în constituirea dosarelor de finanţare/de accesare a fondurilor europene, preferabil cei care deţin maşină, întrucât locul de muncă implică deplasări şi cei care au mai lucrat în cadrul unui ONG.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de 4.000 de lei net lunar. Se lucrează în regim hibrid, prevede anunţul de recrutare consultat de Economica.net.

Ingineri electricieni autorizaţi ANRE pentru panouri fotovoltaice Canadian Solar şi Huawei, recrutaţi pe salarii nete de la 6.000 de lei lunar.

Firma GTA Energy, importator autorizat al panourilor fotovoltaice Canadian Solar şi al invertoarelor Huawei în România, recrutează ingineri electricieni responsabili cu proiectarea şi execuţia instalaţiilor de sisteme fotovoltaice. Salariile oferite candidaţilor eligibili pentru acest post sunt cuprinse între 6.000 de lei şi 8.000 de lei net lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Şef raion la Kaufland în Baloteşti, plătit cu salariu net de la circa 3.700 de lei pe lună.

Se califică pentru acest post candidaţii care au experienţă în comerţ şi în conducerea personalului, au abilităţi de coordonare şi de motivare a echipei conduse şi ţinută profesională ireproşabilă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de engleză sau de germană. Salariul oferit candidatului selectat pentru acest post începe de la circa 3.700 de lei net lunar (6.400 de lei brut). Printre beneficiile primite la angajare se numără tichetele de masă şi 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, număr de zile libere care vor creşte odată cu vechimea în cadrul companiei.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...