1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

News

Angajări urgente pe salarii de 1.200-2.000 euro în Europa, pentru români cu studii medii

ECONOMICA.NET vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă în străinătate, disponibile acum pentru românii fără studii superioare. Vezi cu cât ofertează acum angajatorii din Europa instalatorii, infirmierii şi asistenţii medicali.

18 feb, 2014 | ECONOMICA.net

Angajatori din Germania recrutează îngrijitori de bătrâni. Le oferă salarii de cel puţin 1.200 euro pe lună

O agenţie de recrutare caută 50 de îngrijitori de persoane vârstnice, dispuşi să muncească în Germania, pe salarii care pornesc de la 1.200 de euro pe lună.
Angajatorii caută candidaţi comunicativi cărora le place să lucreze cu persoane în vârstă, care au experienţă în domeniu sau care au urmat cursuri de infirmier. Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin cunoştinţe de bază de limba germană.
8 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în Germania. Amănunte, aici.

O firmă din Austria caută instalatori români. Le oferă aproximativ 1.400 de euro pe lună.

Angajatorul caută cinci instalatori români dispuşi să se mute definitiv în Austria.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au cunoştinţe şi experienţă în domeniu sau au calificare în domeniul instalaţiilor sanitare şi/sau de gaz. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe elementare de limba engleză sau germană.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii lunare de circa 1.400 de euro, pentru un program de muncă de circa 38,5 ore pe săptămână.
7 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă vacante în Austria. Detalii, aici.

Salarii de la 2.170 de euro pe lună pentru asistenţi medicali fără experienţă, în Marea Britanie.

O firmă de recrutare personal medical în Anglia caută 50 de asistenţi medicali cu diplomă, care au cunoştinţe bune de limba engleză, dispuşi să ofere îngrijiri paliative sau asistenţă persoanelor cu disabilităţi fizice şi/sau mentale. Experienţa în domeniu nu este obligatorie la angajare.
Posturile ofertate sunt în Manchester, Brighton, Oxford, Cambridge, Edimburgh, Bristol, Newcastle şi Portsmounth.
Angajatorii britanici ofertează românii cu salarii lunare care pornesc de la 2.170 de euro, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.
3 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă disponibile în Marea Britanie. Detalii, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO