1EUR = 4.7205 RON | Bucureşti 33 º

News

Angajatorii din străinătate caută români. Cele mai multe joburi disponibile sunt în Spania şi Olanda

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 2.136 de locuri de muncă vacante, cele mai multe în Spania, informează, miercuri, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

08 aug, 2018 | Agerpres

În Spania sunt puse la dispoziţie 954 de locuri de muncă, cele mai multe (800) pentru muncitori necalificaţi în agricultură, în Olanda - 341 locuri de muncă, cele mai multe (100) pentru muncitori în sere, în Germania - 315 locuri de muncă, cele mai multe pentru electrician, sudor, instalator şi lăcătuş, în Austria - 300 locuri de muncă, câte 100 pentru bucătar, cameristă şi chelner, în Letonia - 92 locuri de muncă şi în Polonia - 50 locuri de muncă.

De asemenea, Norvegia oferă 23 locuri de muncă, Malta şi Marea Britanie - câte 17 locuri de muncă, Irlanda - 15 locuri de muncă, Suedia - 8, Belgia şi Ungaria - câte două locuri de muncă.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO