1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

News

ANOFM: 1.421 de posturi vacante în Spaţiul Economic European, cele mai multe în Spania şi Italia

Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 1.421 de locuri de muncă vacante, cele mai multe în Spania şi Italia, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), într-un comunicat de presă transmis, joi, Agerpres.

29 sep, 2016 | Agerpres

Potrivit sursei citate, în Spania sunt scoase la concurs 816 locuri de muncă, pentru muncitori necalificaţi în agricultură, şofer de camion şi maseur. În Italia sunt oferite 140 locuri de muncă pentru asistent medical generalist şi îngrijitor persoane, iar în Marea Britanie 110 posturi de îngrijitor persoane la domiciliu.

Tot prin intermediul reţelei EURES România, angajatorii pun la dispoziţie 80 de locuri de muncă în Austria, 78 de posturi în Germania, 43 în Finlanda, 37 în Slovacia, 32 în Suedia, 25 în Republica Cehă, 15 în Irlanda, 11 în Belgia, zece în Croaţia, zece în Bulgaria, şase în Norvegia, şase în Ungaria şi două în Olanda.

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experienţă, calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO