1EUR = 4.8372 RON

News

ANPC spune că a găsit excremente de şoareci pe un raft al unui magazin Penny din Alexandria

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) au găsit excremente de rozătoare pe un raft în care se aflau depozitate mălai şi orez, în cadrul unui control realizat luni într-un magazin Penny Market din Alexandria, informează într-un comunicat directorul general al ANPC, Paul Anghel, scrie Agerpres.

30 dec, 2019 | Agerpres

În urma unei postări apărute pe o reţea de socializare, în care un consumator ar fi observat un şoricel sub rafturile cu alimente, ANPC s-a autosesizat, se precizează în comunicat.

"Comisarii din cadrul CJPC Teleorman au efectuat o acţiune de control la SC REWE (ROMANIA) SRL - Magazin PENNY MARKET Alexandria. Au fost verificate rafturile de expunere la comercializare a produselor, precum şi spaţiile de depozitare, unde au fost găsite excremente de rozătoare pe sub rafturi şi pe un raft în care se aflau depozitate mălai şi orez. Nu s-au găsit pungi degradate, roase de şoareci, dar pe raft era mălai şi orez împrăştiat", se menţionează în comunicatul ANPC.

Ca urmare a deficienţelor constatate, au fost oprite definitiv de la comercializare produsele de pe rafturile cu urme de excremente de rozătoare - 30 kilograme de mălai şi 100 kilograme de orez, în valoare totală de 387 lei, conform inspectorilor ANPC.

Operatorul economic are încheiat contract de prestări servicii cu o firmă de deratizare, ultima acţiune fiind efectuată în data de 29.12.2019, la solicitarea acestuia, completează sursa.

Pentru definitivarea acţiunii de control, operatorul economic a fost invitat la sediul CJPC Teleorman, în data de 31.12.2019, precizează ANPC.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO