Antibiotice Iași a lansat în vânzare trei probiotice

Producătorul de medicamente controlat de stat Antibiotice Iași a lansat spre comercializare trei produse din categoria probioticelor, comercializate sub brand-ul Nutriensa, potrivit unui comunicat.
Ion Dobreanu - mar, 24 mai 2022, 12:05
Antibiotice Iași a lansat în vânzare trei probiotice

Este vorba despre SimbiFlora Complex, SimbiFlora Forte și SimbiFlora Kids (Gama SimbiFlora), destinate refacerii echilibrului florei microbiene intestinale .  “Aceste produse reprezintă combinații simbiotice de probiotice, prebiotice, vitamine și minerale, conținând o mare varietate de tulpini ce colonizează intestinul (subțire și gros) și cantități semnificative de unități formatoare de colonii (UFC). În plus, probioticele sunt produse complementare tratamentului cu antibiotice – medicamente cu tradiție fabricate la Iaşi”.

Anunțul privind lansarea în vânzare a gamei de probiotice ale fabricii ieșene a fost făcut în cadrul celei de-a patra ediţii a Conferinţei Naţionale de Fitoterapie Practică, desfășurată la Iași. Participarea la eveniment a prilejuit fabricii ieșene să anunțe și lansarea în Metaverse, printre primele inițative de acest fel a actorilor locali din industria medicamentelor. “Metaverse Nutriensa® este un univers virtual ce oferă posibilitatea celor interesați să acceseze într-un mod mai plăcut informații despre un preparat farmaceutic. Practic, este un spațiu online de prezentare a produselor, de către reprezentanții medicali ai companiei”, precizează reprezentanții companiei.

Gama de suplimente alimentare Nutriensa® a Antibiotice face parte din strategia companiei de înnoire a portofoliului de produse destinate creșterii calității vieții, destinate pacienților cu patologii diverse, cât și a persoanelor sănătoase care doresc să-ți mențină starea de sănătate și să beneficieze de o calitate superioară a vieții.

Antibiotice Iași, companie producătoare de medicamente controlată de stat, a anunțat de curând că a încheiat primul trimestru din 2022 cu un profit dublu față de perioada similară a anului trecut, de peste 8,6 milioane de lei, la venituri de 128 milioane lei. Societatea are 1.400 de angajați.

Te-ar mai putea interesa și
Codul fiscal se schimbă. Plafoane şi reguli noi privind CAS pentru persoanele care obţin venituri extrasalariale
Codul fiscal se schimbă. Plafoane şi reguli noi privind CAS pentru persoanele care obţin venituri extrasalariale
Persoanele fizice care obţin venituri din activităţi independente şi/sau drepturi de autor care în cuantum net anul vor depăşi 24 de salarii minime brute ar putea plăti contribuţie de......
Barna Tanczos: România nu trece printr-o criză privind furnizarea apei potabile, dar e recomandabil ca apa să fie folosită responsabil
Barna Tanczos: România nu trece printr-o criză privind furnizarea apei potabile, dar e recomandabil ca apa să fie folosită ...
Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, susţine că România nu se confruntă cu o criză de furnizare ...
Geoană: NATO nu are în vedere să desfășoare forțe militare în Suedia și Finlanda după aderarea acestora
Geoană: NATO nu are în vedere să desfășoare forțe militare în Suedia și Finlanda după aderarea acestora
NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda după ce aceste două state vor deveni membre ...
Noi probleme pentru Boris Johnson. Doi miniștri au plecat din Guvern
Noi probleme pentru Boris Johnson. Doi miniștri au plecat din Guvern
Ministrul britanic al Sănătăţii, Sajid Javid, şi-a anunţat marţi demisia, explicând că şi-a pierdut încrederea ...