1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

News

Antifrauda a dat amenzi de 200.000 de lei în Bellagio din Mamaia

Antifrauda a călcat în weekend clubul Bellagio din Mamaia, unde a dat mai multe amenzi şi a închis unul dintre cei doi agenţi economici care operează localul.

17 aug, 2016 | ECONOMICA.net

Clubul Bellagio din Mamaia, unul dintre cele mai mari şi mai căutate de pe Litoral, a fost vizitat de inspectorii Antifraudă în weekend luînd mai multe amenzi care au totalizat 200.000 de lei. Principalele nereguli găsite au fost vânzări fără bon fiscal şi comercializarea de băuturi alcoolice netimbrate, au spus surse ANAF pentru ECONOMICA.NET.

Antifrauda a găsit un fapt neobişnuit în Bellagio. În club nu funcţionează una, ci două firme, care fac încasări distincte. 

"Din punct de vedere administrativ, clubul este operat de doi agenţi economici. Ambii au primit cumulat amenzi de 200.000 de lei, iar unul dintre ei a fost închis pentru trei luni. Dacă la următorul control se descoperă iarăşi nereguli, ambii agenţi vor primi o suspendare de 24 de luni, pentru că se va considera o a doua abatere", spun sursele.

Clubul a fost deschis în 2009 şi aparţine firmei Mulat Club SRL, proprietarul Bellagio Bucureşti. Clubul din Bucureşti a fost scos la vânzare la începutul anului de Libra Bank, în contul unei datorii de 1 milion de euro pe care patronii, fraţii George şi Viorel Ilie, o aveau la bancă. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO