1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

News

Antifrauda a închis Divanul din Centrul Vechi - FOTO

Direcția Antifraudă Fiscală a închis în weekend cel mai mare fast-food din Centrul Vechi al Bucureştiului - Divan, un restaurant cu specific turcesc.

09 dec, 2015 | | ECONOMICA.net

Restaurantul Divan din Centrul Vechi al Bucureştiului a fost închis în weekend de inspectorii Antifraudă care făceau un control la mai multe localuri din zonă pentru verificarea caselor de marcat.

În luna decembrie, Direcția Antifraudă Fiscală a desfășurat o acțiune de control, la nivel național, în vederea verificării modului în care agenții economici respectă prevederile OUG 28/1999, care cuprinde obligaţiile agenţilor economici de a utiliza case de marcat fiscale.

În weekend-ul 5-6 decembrie, au fost verificați operatori care au ca domeniu de activitate: restaurante, cluburi, baruri, servicii de înfrumusețare, comercializarea de carne și produse de carne, băuturi alcoolice, produse de cofetărie și patiserie.
"Firmele care au mai fost deja sancționate pentru abateri de la obligația de a fiscaliza încasările, și au refuzat în continuare să emită bonuri fiscale, vor fi sancționate cu amenzi de până la 27.500 lei și suspendarea activității pentru 30 de zile", a specificat ANAF.


Rezultate sintetice:
Nr. inspectori antifraudă: 382
Nr. contribuabili verificați: 214
Valoare amenzi: 1.093.900 lei
Suspendări activitate: 11

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO