1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Antonescu: Nu doresc să revin la conducerea PNL

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seara, într-o emisiune televizată, că nu doreşte să revină la conducerea partidului, fiind de părere că este vremea 'unor figuri proaspete'.

18 noi, 2014 | Agerpres

El a subliniat însă că este foarte important pentru PNL ca 'după acest câştig electoral extraordinar să aibă atenţia concentrată pe identitate'.

'Este foarte important ca acest partid, după acest câştig electoral extraordinar, să aibă atenţia concentrată şi bătălia câştigată pe identitate. Nu sunt interesat, nu am în agendă, nu am în program revenirea la conducerea PNL. În mod categoric, pentru că nimeni nu m-a înlăturat de la conducere, nimeni nu mi-a condiţionat rămânerea în fruntea partidului de vreun scor electoral, eu am fixat acel 20% care avea rostul lui şi eu sunt cel care am luat decizia de a mă retrage. Dacă doream să conduc în continuare PNL, rămâneam acolo şi se făcea un congres (...) eu nu doresc acest lucru şi cred precis că este vremea unor figuri proaspete', a spus Antonescu, la Realitatea TV.

El a mai adăugat că PNL ar trebui să revină la guvernare atunci când 'ar avea foarte clar ce doreşte să facă în acea guvernare'.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO