1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

Antonescu: PNL are dreptul de a fi la putere, dar nu ca partid marginal. Renunţă însă la desfiinţarea USD

Crin Antonescu şi-a reluat retorica critică la adresa primului ministru, care ar "umfla cu pompa Partidul Conservator"  într-o asociere politică alternativă la USL.Face o concesiune PSD şi nu mai cere desfiinţarea alianţei USD.

23 feb, 2014 | Agerpres

"PNL are dreptul dat de cetăţenii României, de alegători, de a fi la putere, nu în opoziţie. Alegătorii au spus: "guvernaţi împreună, cu un program care este clar, într-un raport care este clar. Deci, PNL nu ar trebui să fie în opoziţie, dar nu va rămâne la guvernare în condiţia de partid marginal, aflat la ordinele domnului Ponta'", a declarat Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă la Deva.

Liberalii nu-şi asumă nici o vină pentru criza guvernamentală, care cade în sarcina liderului PSD, Victor Ponta.

Antonescu a mai spus că votul alegătorilor nu poate fi tradus astfel: "Domnule Ponta, te apuci mata să faci UNPR şi te apuci şi umfli cu pompa la Partidul Conservator şi faci şi-un USD şi mai cârpeşti un guvern şi mai iei trei sferturi din PP-DD, şi mai vii şi cu UDMR-ul şi cu cine mai vii", potrivit Agerpres.

Totuşi, PNL a renunţat la condiţia desfiinţării USD.

Liderul liberal vede încă rezolvată în Parlament  criza guvernamentală, unde Victor Ponta ar urma să vine cu propunerile liberale de Guvern.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO