Apex Alliance deschide, pe 20 iulie, hotelul Moxy Bucharest Old Town

Apex Alliance Hotel Management deschide pe 20 iulie hotelul Moxy Bucharest Old Town, un brand Marriott. Moxy Bucharest Old Town, situat pe strada Doamnei 17-19, în centrul Bucureștiului, va oferi 119 camere, iar investiția totală în dezvoltarea hotelului se ridică la aproximativ 12,5 milioane euro.
Economica.net - mie, 10 iun. 2020, 08:34
Apex Alliance deschide, pe 20 iulie, hotelul Moxy Bucharest Old Town

Oaspeții vor fi primiți cu check-in la bar, iar unul dintre cele mai puternice atuuri ale hotelului este reprezentat de serviciile mobile: oaspeții pot folosi check-in-ul mobil, o cheie digitală (Siri poate deschide ușa pentru ei) și chat-ul mobil pentru a discuta cu personalul hotelului oricând și oriunde.

Elementele de design minimalist ale lobby-ului, combinate cu spații comune și un bar central – inima hotelului, care funcționează și ca recepție – promovează interacțiunea și distracția. Lobby-ul are, de asemenea, un video wall de ultimă generație și o zonă 24/7 de Food & Beverage.

„Pentru locația noastră din centrul orașului, am ales brandul pentru millenials, dar nu numai, numit Moxy. Cu Moxy ne adresăm călătorilor tineri, care caută o abordare diferită a cazării și a serviciilor. Moxy este deja un brand binecunoscut și apreciat pe alte piețe din Europa, Asia și SUA. Oaspeții noștri sunt independenți și au o personalitate puternică, sunt curajoși și energici și caută o experiență nouă, nu o simplă cazare. Modelul nostru de afaceri se bazează pe o combinație de operațiuni eficiente și tehnologie de ultimă oră”, spune Gerhard Erasmus, CEO, Apex Alliance Hotel Management.

Pentru 2020, hotelul se așteaptă la o rată de ocupare de 30%-35%, mai mică decât prognozele anterioare pandemiei. Hotelul se va deschide cu toate măsurile de siguranță necesare pentru a oferi oaspeților o experiență sigură: dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi, purtarea echipamentului de protecție de către angajați, utilizarea liftului de către numai o persoană / un cuplu / o familie în același timp, păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră, utilizarea cheii digitale, număr limitat de oaspeți în sala de fitness și alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

Moxy va numi manageri dedicați – Health & Safety, Food & Safety și Wellness & Safety Officers – care vor avea misiunea de a proteja sănătatea oaspeților și de a se asigura că toate măsurile de siguranță sunt aplicate. 

„Pandemia a afectat în mod clar întreaga industrie a ospitalității. În acest moment, facem tot ce putem pentru a fi unul dintre cele mai sigure hoteluri din oraș. Sunt sigur că un brand nou și inovator precum Moxy, cu o politică de prețuri accesibilă, va avea un mare succes pe piața locală, la fel cum s-a întâmplat în alte țări”, spune Gerhard Erasmus.

În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri – Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere în zone strategice ale orașului.

Te-ar mai putea interesa și
Pierderile companiilor străine de pe urma ieşirii de pe piaţa din Rusia depăşesc 107 miliarde de dolari – Reuters
Pierderile companiilor străine de pe urma ieşirii de pe piaţa din Rusia depăşesc 107 miliarde de dolari – Reuters
Exodul din Rusia a corporaţiilor străine începând din 2022, după ce aceasta a invadat Ucraina, a dus la pierderi ale companiilor străine de peste 107 miliarde de dolari din deprecieri de active......
Cum văd managerii economia României în perioada martie-mai 2024 – sondaj INS
Cum văd managerii economia României în perioada martie-mai 2024 – sondaj INS
Managerii români estimează că activităţile din industria prelucrătoare, comerţul cu amănuntul şi servicii vor înregistra ...
Guvernul vrea să continue cu prețurile plafonate la energie dar fără să mai garanteze că dă și banii înapoi furnizorilor. Industria solicită de urgență remedierea situației
Guvernul vrea să continue cu prețurile plafonate la energie dar fără să mai garanteze că dă și banii înapoi furnizorilor. ...
Proiectul de OUG de modificare a legislației referitoare la plafonarea prețurilor la energie și gaze, care ar urma să ...
Rusia spune că NATO se pregăteşte pentru un potenţial conflict în Europa de Est şi regiunea Mării Negre
Rusia spune că NATO se pregăteşte pentru un potenţial conflict în Europa de Est şi regiunea Mării Negre
Activităţile NATO din Europa de est şi din regiunea Mării Negre sunt concentrate pe pregătirea aliaţilor săi pentru ...