Apex Alliance deschide, pe 20 iulie, hotelul Moxy Bucharest Old Town

Apex Alliance Hotel Management deschide pe 20 iulie hotelul Moxy Bucharest Old Town, un brand Marriott. Moxy Bucharest Old Town, situat pe strada Doamnei 17-19, în centrul Bucureștiului, va oferi 119 camere, iar investiția totală în dezvoltarea hotelului se ridică la aproximativ 12,5 milioane euro.
Economica.net - mie, 10 iun. 2020, 08:34
Apex Alliance deschide, pe 20 iulie, hotelul Moxy Bucharest Old Town

Oaspeții vor fi primiți cu check-in la bar, iar unul dintre cele mai puternice atuuri ale hotelului este reprezentat de serviciile mobile: oaspeții pot folosi check-in-ul mobil, o cheie digitală (Siri poate deschide ușa pentru ei) și chat-ul mobil pentru a discuta cu personalul hotelului oricând și oriunde.

Elementele de design minimalist ale lobby-ului, combinate cu spații comune și un bar central – inima hotelului, care funcționează și ca recepție – promovează interacțiunea și distracția. Lobby-ul are, de asemenea, un video wall de ultimă generație și o zonă 24/7 de Food & Beverage.

„Pentru locația noastră din centrul orașului, am ales brandul pentru millenials, dar nu numai, numit Moxy. Cu Moxy ne adresăm călătorilor tineri, care caută o abordare diferită a cazării și a serviciilor. Moxy este deja un brand binecunoscut și apreciat pe alte piețe din Europa, Asia și SUA. Oaspeții noștri sunt independenți și au o personalitate puternică, sunt curajoși și energici și caută o experiență nouă, nu o simplă cazare. Modelul nostru de afaceri se bazează pe o combinație de operațiuni eficiente și tehnologie de ultimă oră”, spune Gerhard Erasmus, CEO, Apex Alliance Hotel Management.

Pentru 2020, hotelul se așteaptă la o rată de ocupare de 30%-35%, mai mică decât prognozele anterioare pandemiei. Hotelul se va deschide cu toate măsurile de siguranță necesare pentru a oferi oaspeților o experiență sigură: dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi, purtarea echipamentului de protecție de către angajați, utilizarea liftului de către numai o persoană / un cuplu / o familie în același timp, păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră, utilizarea cheii digitale, număr limitat de oaspeți în sala de fitness și alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

Moxy va numi manageri dedicați – Health & Safety, Food & Safety și Wellness & Safety Officers – care vor avea misiunea de a proteja sănătatea oaspeților și de a se asigura că toate măsurile de siguranță sunt aplicate. 

„Pandemia a afectat în mod clar întreaga industrie a ospitalității. În acest moment, facem tot ce putem pentru a fi unul dintre cele mai sigure hoteluri din oraș. Sunt sigur că un brand nou și inovator precum Moxy, cu o politică de prețuri accesibilă, va avea un mare succes pe piața locală, la fel cum s-a întâmplat în alte țări”, spune Gerhard Erasmus.

În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri – Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere în zone strategice ale orașului.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
ANAT critică noile restricții anunțate de Guvern pentru accesul în România, considerând că acestea anulează toate eforturile de redresare ale turismului
ANAT critică noile restricții anunțate de Guvern pentru accesul în România, considerând că acestea anulează toate ...
Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) critică prin intermediul unui comunicat, care are forma unei scrisori ...
Daniel Sologon preia funcția de CEO al Cemacon de la 1 ianuarie 2022
Daniel Sologon preia funcția de CEO al Cemacon de la 1 ianuarie 2022
Liviu Stoleru, CEO-ul celui mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc, predă de la 1 ianuarie 2022 ștafeta ...
Primăria New York impune tuturor salariaților din mediul privat să se vaccineze anti-COVID-19
Primăria New York impune tuturor salariaților din mediul privat să se vaccineze anti-COVID-19
Bill de Blasio, primarul oraşului New York, a anunţat luni că toţi angajaţii din sectorul privat vor fi vizaţi de obligativitatea ...