1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Imobiliare

Aplicația de închirieri Miluu a oferit peste 100 de locuri de cazare temporară personalului medical împlicat în lupta cu COVID-19

#LocuintePentruMedici, inițiativa socială prin care aplicația de închiriere de apartamente Milluu a oferit o mână de ajutor celor aflați în prima linie în lupta cu COVID-19, a pus la dispoziția personalului medical, gratuit, mai mult de 100 de locuri de cazare temporară, atât în București, cât și în Timișoara, Iași, Cluj, Brașov și Constanța, în cele două luni de stare de urgență.


18 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Ca startup, când ne-am trezit în mijlocul pandemiei, ne-a fost un pic frică, până ne-am dat seama că avem resurse pe care le putem coagula într-o campanie prin care și noi putem întinde o mână de ajutor. Suntem bucuroși că am reușit să ajungem la medici, asistenți, ambulanțieri și alți reprezentanți din domeniul sanitar, atunci când au avut nevoie, în această criză în care noi toți am stat acasă, iar ei au dus bătălia din prima linie a frontului. Sunt mândru de colegii mei care s-au  mobilizat exemplar în acest proiect și le mulțumesc atât lor, cât și partenerilor și proprietarilor care s-au alăturat campaniei noastre sociale”, spune Florin Stoian, fondator Milluu. 

Gradul de ocupare a spațiilor puse la dispoziție de Milluu a fost de 100%, iar valoarea cumulată a chiriilor și utilităților pentru acestea se ridică la peste 20.000 de euro. Din totalul apartamentelor și garsonierelor puse la dispoziție de Milluu, aproximativ 90% au fost oferite gratuit de către proprietari.

Milluu este singura aplicație de închiriere de apartamente din România dedicată exclusiv proprietarilor și chiriașilor. Aplicația este construită să ofere o experiență 100% digitală, de la găsirea unei noi locuințe, închirierea acesteia cât și managementul chiriei în aplicație pe perioada contractuală. Lansată în august 2019, Milluu a fost folosită deja de peste 20.000 de utilizatori și mai mult de 1.000 de apartamente au fost listate în aplicație. 

Fondată de către Florin Stoian, antreprenor care anterior a pus bazele StarTaxi și Yellow Menu, Milluu a primit la sfârșitul anului 2019 o investiție din partea Early Game Ventures (EGV) și Roca-X. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO