1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

News

Apple a prezentat iOS 6. Vezi ce aduce nou

Apple, cel mai mare producător american de echipamente IT&C, a prezentat versiunea sistemului de operare iOS 6 pentru iPhone şi iPad care este de luni disponibilă pentru dezvoltatorii de aplicaţii, dar clienţii o vor putea instala din toamnă, informează Mashable.com.

12 iun, 2012 | Laurentiu Matache | ECONOMICA.net

Dacă iOS 5, lansat anul trecut şi care a fost instalat de 80% dintre posesorii de iPhone şi iPad, nu a venit cu noutăţi foarte mari, iOS 6 aduce 200 de update-uri, îmbunătăţiri semnificative ale asistentului personal Siri şi adaugă noi aplicaţii.

Cu ce vine nou iOS 6

Siri poate lansa aplicaţii, va putea trimite mesaje pe Twitter, va funcţiona atunci când utilizezi handfree şi va fi disponibil şi posesorilor tabletei The New iPad.

Noul soft integrează acum şi aplicaţia celor de la Facebook, pe lângă Twitter, care a fost adăugat în versiunea iOS 5.

Utilizatorii se pot loga pe contul lor de Facebook având acces instant la aplicaţii, browser şi Siri. Dezvoltatorii pot realiza acum şi aplicaţii care să funcţioneze şi cu ajutorul asistentului personal.

Apeluri video prin intermediul reţelelor de telefonie

FaceTime, aplicaţia de apeluri video a celor de la Apple, va funcţiona şi prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă, iar dacă eşti apelat poţi alege să răspunzi de pe iPhone sau Mac.

Renunţă la Google Maps

Apple Maps este propria aplicaţie de localizare a producătorului ce integrează Yelp, iar în acest moment se lucrează intens la dezvoltarea unui servciu asemănător sistemelor actuale de navigaţie.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO