Apple a prezentat iOS 6. Vezi ce aduce nou

Apple, cel mai mare producător american de echipamente IT&C, a prezentat versiunea sistemului de operare iOS 6 pentru iPhone şi iPad care este de luni disponibilă pentru dezvoltatorii de aplicaţii, dar clienţii o vor putea instala din toamnă, informează Mashable.com.
laurentiu.matache - lun, 11 iun. 2012, 21:04
Apple a prezentat iOS 6. Vezi ce aduce nou

Dacă iOS 5, lansat anul trecut şi care a fost instalat de 80% dintre posesorii de iPhone şi iPad, nu a venit cu noutăţi foarte mari, iOS 6 aduce 200 de update-uri, îmbunătăţiri semnificative ale asistentului personal Siri şi adaugă noi aplicaţii.

Cu ce vine nou iOS 6

Siri poate lansa aplicaţii, va putea trimite mesaje pe Twitter, va funcţiona atunci când utilizezi handfree şi va fi disponibil şi posesorilor tabletei The New iPad.

Noul soft integrează acum şi aplicaţia celor de la Facebook, pe lângă Twitter, care a fost adăugat în versiunea iOS 5.

Utilizatorii se pot loga pe contul lor de Facebook având acces instant la aplicaţii, browser şi Siri. Dezvoltatorii pot realiza acum şi aplicaţii care să funcţioneze şi cu ajutorul asistentului personal.

Apeluri video prin intermediul reţelelor de telefonie

FaceTime, aplicaţia de apeluri video a celor de la Apple, va funcţiona şi prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă, iar dacă eşti apelat poţi alege să răspunzi de pe iPhone sau Mac.

Renunţă la Google Maps

Apple Maps este propria aplicaţie de localizare a producătorului ce integrează Yelp, iar în acest moment se lucrează intens la dezvoltarea unui servciu asemănător sistemelor actuale de navigaţie.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...