1EUR = 4.7352 RON | Bucureşti 26 º

Finanţe şi bănci

Apple lansează propriul card de credit, cu ajutorul Goldman Sachs şi MasterCard - FOTO şi VIDEO

Apple a lansat propriul card de credit, Apple Card, destinat pentru iPhone şi va funcţiona cu aplicația Wallet. Cardul a fost creat cu ajutorul Goldman Sachs şi MasterCard în două versiuni: virtuală şi fizică. Versiunea fizică a cardului este făcută din titaniu și nu are înscrise cifre sau spaţiu pentru semnătură.

26 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Înainte de a prezenta cardul, CEO-ul Apple, Tim Cook, a arătat câteva cifre despre Apple Pay. În acest an, Apple Pay va ajunge la 10 miliarde de tranzacții. Până la sfârșitul acestui an, Apple Pay va fi disponibil în peste 40 de țări.

Acceptarea plăţii cu Apple Pay la comercianţi este mereu în creștere. În SUA, 70% din companii acceptă Apple Pay. Dar procentul este mai mare în unele țări - de exemplu, în Australia plata este în proporţie de 99% acceptată.

În ceea ce priveşte cardul, după ce a fost înscris pe Apple Pay, acesta va fi controlat din aplicația Wallet. Din aplicaţie se pot vedea ultimele tranzacții, soldul, datoriile, precum și cheltuielile pentru fiecare categorie.

De asemenea, se poate vizualiza a locația fiecărei tranzacţii într-o fereastră minusculă a aplicației Google maps. De fiecare dată când utilizatorul efectuează o tranzacție Apple Pay, primeşte 2% reducere în fiecare zi. Pentru achizițiile Apple, primeşte 3% înapoi.

Cardul fizic nu are taxe anuale sau internaţionale şi nici costuri adiţionale. 

Cardul va fi disponibil în această vară pentru clienții din SUA.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO