1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

News

Noul iPad: Mai mulţi pixeli decât un TV HD, mai multă memorie, Retina Display şi iPhoto

Apple a prezentat miercuri a treia versiune a tabletei iPad, dotată cu o calitate mai bună a imaginii, graţie numărului mai mare de pixeli şi unei rezoluţii mai bune decât modelele precedente.

07 mar, 2012 | Mediafax

- THE NEW IPAD este denumirea comercială a iPad-ului din generaţia a III-a.

Caracteristicile tehnice ale noului iPad:

- ecran Retină Display, cu o rezoluţie de 2048 pe 1536 de pixeli

- procesor cu patru nuclee, intitulat A5X

- camera foto de pe spate are 5 MP, senzor BSI (cu iluminare din fundal), video Full HD 1080p cu stabilizare, noise reduction.

- noul iPad are iPhoto, aplicaţie multi touch care îţi permite să prelucrezi imaginile. iPhoto poate lucra cu imagini mai mari de 19 mp.

- bateria are o autonomie de 9 ore, în timp ce este utilizat 4G, şi 10 ore, pe 3 G.

De asemenea, noul iPad are o aplicaţie de weather care va ghici temperatura dintr-o poză. Noul device are mai multă memorie şi o rezoluţie a ecranului mai mare decât Xbox 360 sau PS3.

- Noul iPad va integra şi un sistem de recunoaştere vocală pentru dictare şi va fi compatibil cu tehnologia avansată de internet mobil 4G LTE (succesoarea tehnologiei 3G, care va fi implementată în România cel mai devreme în 2013). De asemenea, noul iPad va fi compatibil cu tehnologiile HSPA+ şi HSDPA. Tehnologia va permite download-uri cu viteze de până la 73 Mb pe secundă.

- Dimensiuni: 9,4 mm grosime şi 635 de grame.

- Versiuni şi preţuri: 499 $ pentru 16 GB, 599 $ pentru 32 GB şi 699 $ pentru 64 GB. Pentru versiunile 4G adăugaţi aproximativ 130 de dolari.

Din 16 martie, va fi disponibil în Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Franţa Germania, Suedia, Japonia, Hong Hong, Singapore şi Australia.

Noul iPad va fi disponibil în special la operatorii americani AT&T şi Verizon, ale căror reţele 4G vor permite descărcări mai rapide.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO