1EUR = 4.7315 RON | Bucureşti 34 º

Imobiliare

Aproximativ 8.800 de vizitatori, la Salonul Imobiliar Bucureşti (SIB)

Aproximativ 8.800 de persoane au trecut în weekend pragul Salonului Imobiliar Bucureşti (SIB) organizat la Palatul Parlamentului, unde studenţii din provincie care încep în curând un nou an universitar au putut găsi oferte de închiriere.

10 sep, 2018 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al organizatorilor evenimentului, odată cu noile proiecte lansate la SIB, s-a remarcat interesul dezvoltatorilor pentru produse ce oferă o calitate superioară a locuirii, cu numeroase facilităţi, dar şi evenimente gândite pentru rezidenţi.

Consultanţii imobiliari au venit şi cu produse gândite pentru românii din diaspora, care doresc să investească banii economisiţi în sectorul imobiliar local.

O mare parte a cererii s-a îndreptat către locuinţe care se încadrează în programul "Prima Casă", dat fiind că doar 25% din plafonul alocat pentru acest an mai este disponibil.

În plus, studenţii din provincie care încep în curând un nou an universitar au putut găsi oferte de închiriere, Salonul Imobiliar Bucureşti fiind singurul unde sunt expuse atât oferte de pe piaţa nouă, cât şi din cea veche.

Ajuns la a cincea ediţie, Salonul Imobiliar Bucureşti (SIB) a devenit cel mai mare târg de profil, ocupând integral trei săli din cadrul Palatului Parlamentului, unde peste 100 de expozanţi au prezentat oferte imobiliare, de finanţare, dar şi servicii adiacente: arhitectură şi design interior.

Următoarea ediţie este programată pentru 1-3 martie 2019.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO