1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

Argentina: Preşedintele Cristina Kirchner a fost spitalizată în "stare febrilă infecţioasă"

Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, a fost internată duminică seară într-o clinică din Buenos Aires pentru 'stare febrilă infecţioasă', a anunţat un comunicat al serviciilor preşedinţiei, preluat de AFP.

03 noi, 2014 | Agerpres

Cristina Kirchner, în vârstă de 61 de ani, 'prezintă o stare febrilă infecţioasă din cauza căreia s-a luat hotărârea să fie internată în clinica Otamendi din Buenos Aires pentru găsirea unui tratament', precizează comunicatul semnat de doctorii Marcelo Ballesteros şi Ricardo Solla.

Şefa statului argentinian şi-a reînceput activitatea pe 21 octombrie după un timp de odihnă de 48 de ore din cauza unei faringite, scrie Agerpres

În luna iulie, Cristina Kirchner a luat o pauză de două zile ca urmare a unor dureri în gât şi a unei laringite. Acest concediu a fost prelungit peste o săptămână, motiv pentru care a fost nevoită să îşi modifice agenda de lucru şi să amâne o vizită în Paraguay.

În urmă cu peste un an, preşedinta Argentinei a fost operată de un hematom cerebral şi a avut o vacanţă de şase săptămâni, după care rezultatele examenelor postoperatorii au fost pozitive.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO