Aro Palace Braşov angajează CEO şi manager general de hotel

Aro Palace Brașov, firmă controlată de Transilvania Investments, acționar majoritar cu 85% din acțiuni, face angajări pentru postul de CEO și pentru cel de manager general pentru hotelul cu acelaşi nume.
Economica.net - mie, 25 ian. 2023, 11:18
Aro Palace Braşov angajează CEO şi manager general de hotel

Viitorul CEO va coordona întreaga activitate a companiei Aro Palace Braşov. Printre proiectele derulate de societate se află renovarea hotelului Capitol și includerea acestuia într-un lanț internațional.
Candidatul potrivit pentru postul de CEO are studii superioare economice, minimum trei ani experienţă relevantă într-un post similar, experienţă în coordonarea unei echipe numeroase şi cunoştinţe avansate de engleză, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Candidatul potrivit pentru postul de manager general al hotelului Aro Palace din Braşov are studii superioare, preferabil în domeniul ospitalităţii, cel puţin trei ani experienţă relevantă într-o poziţie de manager de hotel, cunoştinţe solide de engleză şi/sau germană, experienţă în coordonarea unei echipe mari, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Modernizarea hotelului Aro Palace, redeschiderea barului de noapte și a restaurantului rooftop, precum și reamenajarea camerelor sunt printre primele investiţii avute în plan pentru perioada următoare pentru hotelul din Braşov. Poziția de director general al hotelului include printre responsabilități coordonarea acestor investiții.

Recrutarea pentru cele două posturi este coordonată de o companie elvețiană specializată în domeniul ospitalității, care va asigura selecția transparentă a celor mai buni candidați. Data limită pentru trimiterea CV-urilor este 10 februarie, aplicațiile putând fi trimise pe adresa [email protected].

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Constructorul STRABAG anunță finalizarea terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. Proiectul, evaluat la aproximativ 65,6 milioane de euro, a fost realizat în 16 luni, din care patru......
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
 Ministerul Apărării Naţionale (MApN) informează că în seara zilei de joi au fost identificate fragmente care par ...
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său aerian
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său ...
 Drone şi rachete ruse au vizat în noaptea de joi spre vineri centrale electrice în centrul şi estul Ucrainei, a anunţat ...
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Desfăşurarea de către o ţară din NATO a unor forţe terestre în Ucraina nu ar însemna în mod automat că alte ţări ...